New in- ekologisk renande ansiktsolja

Är ett stort fan av ansiktsoljor, i synnerhet höst och vinterhalvåret när huden ofta behöver lite "mer". Efterssom jag har en hy som gärna bråkar och får plitor vid "fel" typ av produkt  så har jag varit lite nyfiken på Facial Oil Clearing från Maria Åkerberg.
 
 
info från Skincity
 
Utslätande, renande och balanserande ansiktsolja. Royal Facial Oil Clearing hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena. Eteriska oljor från Citron, Bergamott, Lavendel och Pomerans (Petitgrain) samverkar för att rena och balansera huden. Petitgrain är en renande och antiseptisk olja. Kallpressad Citronolja är renande, antiseptisk och sammandragande. Lavendelolja stimulerar cellförnyelsen, verkar balanserande, renande och lugnande. Bergamottolja är balanserande och renande.
 
Låter som en dröm för min hudtyp och jag va såklart tvungen att beställa den. Har börjat prova lite smått och första intryck är att den är otroligt lätt och skön, doftar dessutom himmelskt. Ekologisk med bra innehåll är också helt klart än bonus. Mer tankar om denna framöver :)
 
 
 
 
*innehåller affiliatelänk

Makeup- Grey Sky

En riktig stjärnskugga är Loréals Quartz Fumé, en gråaktig nyans som är sjukt snygg och den är väldigt lättarbetad. Vet inte om den finns i sortimentet fortfarande men de skulle jag tro. Har för mig att den flyttade hit ungefär denna tid förra året.
 
 
 
 
Ansikte:
 
Cicamed Collagen Boost Mask som primer
Idun duoconcealer Strandgyllen
Wonderpearls 02
MAC blush Harmony
Sensai Silky Highlighting Powder
 
Ögon:
 
NYX jumboeyepencil milk
Paulas Choice The Nude Mattes
Loreál Quartz Fumé
MUS kajalpenna Golden Days
MAC blush Harmony
bare Minerals mascara
Idun Minerals ögonbrynpenna Lönn
 
Läppar:
 
MAC Lippencil Stripdown
 
 
 
 

Dagmar Skincare Superstar

Häromdagen hämtade jag ut ett mycket väldoftade paket med höstens print från Dagmar i samarbete med Decléor. En snygg neccesär innehållandes härliga produkter från märket, bland annat fullsize av fina Aromaessence Serum Néroli.
 
 
 
Innehållet:
 
Aroma Cleanse Toning Shower & Bath Gel 15 ml- duschgel med växtessenser av bland annat mejram, citron, rosmarin och lavendel, doftar Amazing!!
 
Phytopeel Exfoliating Cream 15 ml- Växtbaserad peelingcreme som varsamt efolierar bort döda hudceller och ger en frisk lyster.
 
Hydra Floral Multi-Protection 24h Moisture Activator Light Cream 15 ml- Lätt fräsch silkeslen dagcreme som ger en massa fukt och skydd i 24h.
 
Hydra Floral Multi-Protection-Ultra Moisturing&Plumping Expert Mask 5 ml- En intensivt fuktgivande krämmask som återfuktar och plumpar upp huden och ger den en helt ny lyster.
 
Aromaessence Néroli 15 ml- 100% naturligt aktivt serum med koncentrerade djupverkande essentiella oljor. Passar all hudtyper.
 
 
 
Detta lyxiga kit har ett värde av 1400 kronor men kostar 595:- och för varje såld Dagmarneccesär så skänks 5 kronor till Unicef.
 
 
Jag har redan gått loss ordentligt på dushgelén,  blir sällan upphetsad över just duschcremer men denna alltså, vilken piggelinchock för ett trött sinne, i love it! Är dessutom riktigt nyfiken på fuktmasken för den har jag aldrig tidigare provat och när orden plumpande och lyster finns med i beskrivningen kan man inte bli annat än nyfiken. Serumet är mig kärt sedan tidigare, en riktig klippa att ha i skåpet och doftar helt magiskt!
 
 
 
 
*pressprov