Aurelia Botanical Cream Deodorant

 
Jag hittar aldrig nån deo som jag blir helt nöjd med. Tills nu faktiskt. Hade absolut inga förväntningar på en naturlig krämdeo i burk men den hade bra recensioner och jag ville testa nåt nytt så here we go.
 
Lite mer om märket Aurelia:
 
Aurelia är en vetenskapligt bevisad och naturlig hudvårdsserie från England som hjälper till att hantera graden av imflammationer i huden, som är den främsta orsaken till att vår hud åldras. Produkterna erbjuder en revolutionerande probiotisk teknologi tillsammans med en etiskt framtagen 100% naturlig och växtbaserad formula. Hudvårdserien är lyxig, åldersförebyggande och doftar underbart av högkvalitativa eteriska oljeblandningar. Inget är testat på djur och Aurelias filosofi om att vara fria från kemiska tillsatser.
 
Märket överlag är inte nytt för mig, har känt på de mesta i serien flera gånger om och älskar ansiktsoljan framförallt, helt underbar. Likaså handcremen. Har dock känt att med detta märkes filosofi med probiotika och så vidare, vill jag- om jag skulle testa hudvården i sin helhet isåfall köpa ett helt kit för att verkligen kunna känna hur serien fungerar. Känns som att jag inte skulle vilja blanda dessa produkter med mina vanliga grejer med syror och så vidare då detta tänk i hudvård är något helt annorlunda. Men deon är ju en annan femma så den slog jag till på.
 
 
Botanical Cream Deodorant är en naturlig aluminiumfri deodorant och dess unika krämformula blir till puder vid applicering med fingrarna. Pudret baseras på olika växter bland annat antimikrobiell arrowot och kaolin som är osynligt på huden men absorberar svett hela dagen, behåller torrheten och hämmar bakterier som resulterar i långvarig fräshör. Sheasmör bevarar fukten och eteriska oljor som tea tree, eukalyptus och pepparmynta har antiseptiska och antibakteriella egenskaper tillsammans med lavendel och bergamott som lämnar en behaglig doft efter applicering.
 
 
För det första: Doften!!! Denna doftar heeelt underbart- om man som jag är svag för eteriska oljor i olika slag. Som balsam för sinnet. Krämen är som ett balm åt de pudrigare hållet och torkar bums vid applicering. Inget kladd eller väntan innan man drar på sig kläder med andra ord. Där har den redan poäng, avskyr deos som man måste gå och vänta på att de ska torka in. Jag är en sådan som svettas vid nervositet och stress och jag kan inte säga att denna håller mig torr- det gör ingen deo för den delen, men denna neutraliserar doften väldigt bra och jag känner mig fortfarande fräsch även efter en varm situation. Det är bra betyg, annars har jag ofta en deo i väskan för att fräscha till mig med men det behövs inte med den här. Plus att den är helt naturlig och även aluminiumfri. Bara massa bra med denna, hittar inga minus alls. Priset är dessutom bra- 239:- för en burk - och den är dryg! Ny favorit, love it <3
 
 

Kommentera här: