Glisten

Årets mysigaste månad är på intåg (hatar denna halvan av året men inte December :) och med den en massa roliga julkalendrar i skönhetsväg. Jag håller tummarna för att Skincity ska innehålla Dermaceutic i nån lucka med en fet rabatt så jag kan köpa en backup för denna. Så sjukt bra serum och jag tror jag blivit beroende. Har senste veckan för övrigt gjort alldeles för många beautyköp- en ansiktscreme från Chanél (nu blir det havregrynsgröt till lunch några veckor), två foundations från Isadora (nya Cover Up), Mascara från Dior och idag slank en tub hemmabehandling med ProCortexx med hem från frisören. Känner mig som en riktig slösmaja och är rätt glad att jag inte åkte på Acadermia-mässan som planerat för då hade jag väl gått loss på ännu mer shopping. Va riktigt pepp på mässan men det blev för många järn i elden på en gång plus att min kära vän som jag skulle sällskapa med blev sjuk och jag är lite som Tjuren Ferdinand på stora galej om jag inte har någon vid min sida, så trist att gå ensam när man ingen känner.
 
Här är iallafall sminkning från förra veckan med bare Minerals fantastiska Hi Shine Eyecolour Glisten. Dessa verkar inte längre finnas i ordinare sortiment men går kske att få tag på i någon webshop. Brynpennan är även den en favorit, Idun Minerals mörka varma bruna Pil. Perfekt mustig brun ton om man inte vill ha det för kallt. På läpparna är det NYX Soft Matte Lip Cream Berlin och London blandat!
 
 
 
 
 
 
 

KICKS- Glowpowder Starlight

 KICKS har utökat sitt makeup-sortiment med en hel hög fina grejer, blandannat detta Glowpowder, jag har färgen Starlight. 
 
"Det beskrivs som ett silkeslent löspuder med fint skimmer för ansikte hals och dekolletage och innehåller blandannat mineralen mica"
 
 
 
 
Det jag gillar med det här är att det ger ett sådan subtil fin och "stilren" fräsch glow, perfekt till vardags och superfint att gå på ovan kindben och näsrygg utan att det ser för mycket ut. Påminner till utseendet om Make Up Stores Wonder Powders men till finishen ganska lik Sensais Silky Highlighting Powder som är en av mina älsklingar bland lysterprodukter. Starlight är en ny favorit nu när jag är ganska blek men kommer nog att shoppa på mig Glam Bronze som är en varmare och något mörkare nyans till våren. Burken har smart nät så doseringen är busenkel, kostar 199:- och räcker nog i en evighet!
 

Dermaceutic Tri Vita C30

Efterssom jag har himla svårt att motstå hypade produkter när det gäller hudvård så klickade jag hem detta serum från Dermaceutic när de precis lanserats. Inte för att jag behövde något nytt serum eller så men ibland går de liksom inte att motstå, det va så galet mycket skrivelser om detta. 
 
"Tri Vita C30 innehåller hela 30% C-vitamin (de kraftfullaste i branchen). En innovativ kombo av tre former av C-vitamin för att nå alla hudlager och ge en effekt under längre tid. Vitamin E och Ferulsyra Estrar är kända antioxidanter som ökar och förbättrar verkan av C vitaminet. Tri Vita C30 motverkar oxidativ stress som orsakats av UV Exponering, aktiverar kollagenbildandet, gör huden mer elastisk, jämnar ut hudtonen och förbättrar hudstrukturen, ger fantastisk lyster och är lugnande vid inflammationer. Passar alla utom den mest känsliga"
 
 
Jag vet inte hur länge jag använt detta nu men ett bra tag iallafall. Serumet är lätt i konsistensen, absorberas snabbt och i början kunde jag känna att de pirrade lite. Jag tycker ofta det är svårt att bedöma effekt av proddukter i hur huden ser ut då jag går mer på känsla men har testat ganska många olika C-vitaminserum innan- både billigare och dyrare och detta är helt klart bäst hittils. Med hög marginal! Tycker nog att jag känner mig avsevärt jämnare i hudtonen och visst ger det en fin nästan lite polerad lyster. Känner mig klarare i ansiktet om man nu kan skriva så. Använder mitt dagtid under dagcremen och är mycket noga med solskydd. Blir genast nyfiken på mer från märket, detta va den första produkt jag köpt från Dermaceutic men garanterat icke den sista och kommer nog inte kunna hålla mig ifrån en ny flaska av den här när den är slut. Kostar en slant men när man får resultat som både känns och märks så får det faktiskt vara värt det- inom rimliga gränser :)
 
 
*innehåller affiliateslänk