Guldkorn från Paulas Choice

Sommaren verkar ha kommit och de blir inte så mycket skrivande här av olika orsaker men nåt inlägg då och då dyker nog upp. Måste tipsa om två riktiga guldkorn från Paulas Choice. Kan inte hylla dem nog då de är grymma båda två.
 
Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser
 
Detta är enkelt beskrivet en skonsam rengöring med fokus på anti-age, förstorade porer, acne, rynkor, pormaskar och blandy. En skonsam noggrann rengöring som hjälper fet hud med ålderstecken att se yngre ut. Tar effektivt bort all makeup inklusive ögonmakeup utan att irritera.
 
Konsistensen är som en fylligare rengöringsmjölk och jag må vara trög men i början fattade jag inte att den gick att löddra upp så använde den som en rengöringskräm och va totalt nöjd så men när jag sedan läste ordentligt och insåg att den gick att löddra blev den om möjligt ännu bättre. Så mjuk och härlig på huden och ändå blir man superren utan minsta känsla av torrhet eller stramhet. Tar bort allt även mascaran vilket är ett stort plus. Dock reagerar mina ögon på allt om de sitter för länge så jag är ganska snabb med att skölja. Flaskan är supersmidig med pump och doften är lätt, den doftar väl knappt något för den delen. Helt fantastisk okomplicerad rengöring till bra pris.
 
Resist Youth Extending Daily Mattifying Fluid Spf 50
 
Samma fokus som ovan- anti-age, förstorade porer, acne rynkor, pormaskar och blandhy, detta är en lätt fuktcreme med högt Spf som förhindrar tecken på åldrande, stimulerar kollagenet, håller huden matt och ger fukt samt minimerar uppkomsten av porer.
 
Denna är extremt lätt men den är fantastisk vår och sommar. Känns så bra på huden, precis vad man vill ha i kladdigt och klibbigt klimat. För mig med blandhy är denna fullt tillräcklig dagtid med ett serum under och jag älskar att den har högt Spf, en klockren dagcreme sommartid!
 
 
 
*inlägget innehåller affiliateslänkar
 
 
 
 

Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask

För en dryg vecka sedan fick jag hem två nyheter från Vita Liberata, båda går i den solkyssta glödens tecken och efterssom jag testat båda ganska flitigt så kommer här mina tankar om den första av dessa, en nattmask med BUS-effekt!
 
 
Denna nattmask ska ge maximal återfuktning under natten som ger en strålande lyster på morgonen med en brun utan sol effekt.
 
HyH20-teknin ger en intensiv behandling mot ålderstecken och en avancerad formula ger en jämn luktfri varaktig solbränna. Masken innehåller extrakt av solrosfrön med vitamin A, C, D som lugnar och skyddar huden. Tokeferol skyddar mot skador från fria radikaler och äpple mjukar upp fina linjer och rynkor, antioxidanter reparerar och lugnar. Den kontrollerar även sebumet hos oljigare hudtyper.
 
Resultatet blir en intensiv återfuktning för skadad och torr hy, den vitaliserar och vårdar över natten, den är verksam mot åldersteckan och ger en slätare hud som ser yngre ut och den naturliga lystern vara i upp till sju dagar. Kan användas regelbundet för att bygga upp naturlig lyster och glow och fläckar inte ner örngott. För maximalt resultat används den 3-4 dagar på raken.
 
 
 
Masken kommer i en fin praktisk tub och är helt vit, formulan är skön och krämig och känns extremt vårdande, den är åt de fylligare slaget-helt klart den fylligaste nattmask jag testat hittils. Trodde den skulle bli för mycket för min blandhy men där hade jag fel, den sjunker in och slurpas upp av huden under natten och när man vaknar känns huden märkbart plumpad, återfuktad och slät och den ger verkligen en fantastiskt fin ton, en solkysst glow och lyster som ser så naturlig ut. Den doftar gott av lite citronvaniljkräm eller nåt i den stilen och den ger ingen somhelst BUS-doft under verkningstiden- eller så är det att man sover när den verkar så de märks inte i alla fall :) Jag sov med den två nätter på raken som mest och gillade resultatet skarpt, kommer fortsätta att bygga på för optimal glow och färg. Klockren produkt med vårdande nattmask och BUS i ett, lätt beroendeframkallande att få plumpad hy med lite färg- känner på mig att denna tub lär användas flitigt.
 
Priset för 65 gram är 379 kronor och den kan köpas här
 
 
 
*produkten är ett pressutsick