Söndagsmask

Begreppet söndagsmask har blivit en grej på Instagram och vad passar bättre att avsluta veckan med än just ansiktsmask. Själv har jag alltid varit dålig på att följa ansiktsmask och peelingrutiner, jag kör när andan faller på typ- och de funkar finfint, men tänkte ändå för att få ordning på de hela börja köra söndagar som så många andra.
 
Är det något Beaute Pacifique är bra på så är de specialprodukter, bland annat ansiktsmasker och exfoliering. Clinical Suer3 Exfoliator är den bästa peelingen jag ägt, det är en syrapeeling innehållandes tre olika syror och den innehåller även minimala korn som mekaninskt exfolierar huden. Jäg älskar syror men gillar peelingar med korn så denna är de ultimata för mig. Har köpt mig en back-up så börjar snart på tub nummer två. Efter den lägger jag Instant Hydrating Mask från samma märke (har endast en miniburk men blir inköp av en fullsize snart) och det är en intensiv fuktmask som även innehåller A-vitamin och den är absolut min favorit bland fuktmasker om man ska tänka effekt kombinerat med pris. Jag kör den som sovmask och vaknar lite slätare, mjukare och fräschare :D
 

*inlägget innehåller affiliatelänkar

Favoriten till läpparna just nu!

..är bare Minerals Pop Of Passion Lip Oil-balm som jag skrev om här. Är smått kär i den balmliknande känslan som sitter som ett stain på plats. Är så sugen på en rosa nyans också och kan knappt vänta till dessa lanseras den 15 juni. Jag har färg Rose Passion (tror jag- de är inte märkta) och den släpps totalt i åtta färger:
 
Nude Passion
Peach Passion
Pink Passion
Rose Passion
Candy Pop
Tangerine Pop
Punsch Pop
Plumberry Pop
 
 
 

Daglig BUS i brist på sommarväder...

Jag överkonsumerar BUS-produkter just nu, eller kanske inte överkonsumerar men kör det dagligen. Måste vara brist på vår och sommarvärme som gör det, jag liksom bara längtar efter fräknar och soliga dagar. En skvätt mer gyllene hy så känns det i alla fall lite bättre fast det är kallt ute.
 
Dessa är mina absluta favoriter just nu, denna är också en favorit men efterssom den kräver något mer pyssel och jag är tidsjägare så är dessa enklare de jag helst sträcker mig efter.
 
 
Clarins Self Tan Instant Gel- en favorit sedan flera år tillbaka, en lätt transparent gel som är busenkel att applicera, kan användas i både ansikte och kropp och ger en jättefin nyans. Mer färg än en gradvis BUS men inte för mycket  utan precis lagom.
 
ACO Sun Kissed- en gradvis BUS i lotionform, i mitt tycke den bästa och mest prisvärda att köra varje dag som bodylotion för att få aningens färg, förra sommaren gjorde ja slut på två flaskor, får se hur många de blir den här sommaren..
 
bare Minerals Faux Tan Face- en färgad ansiktsbus och den är inte lätt ljusbrun-snarare chokladsåsfärgad. Ger lite färg direkt men byggs gradvis upp och den är heeelt FANTASTISK. Är lätt beroende av denna och måste köpa en back-up. Man kan applicera den som den är men jag brukar blanda den med dag eller nattcreme och smörja ansikte, hals och dekolletage. Ger en supersnygg färg! Ska absolut köpa samma variant för kroppen också, då den lär vara minst lika bra.
 
 
*inlägget innehåller affiliateslänkar