Peeling med drag i och lyxig armask

Fick en mini av Peter Thomas Roths Pumpkin Enzym Mask i nån av Skincitys fina gåvor och har testat den lite försiktigt. Är numera mest för icka mekaniska peelingar dvs helt utan korn, denna har korn i sig men doftar så jädrans gott så går ju inte att motstå :)
 
"Beskrivs som en trippelverkande peeling som exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. Polerar effektivt huden, gamla döda hudceller försvinner, främjar cellförnyelsn och huden blir jämnare, slätare med lyster. Berikad med C-vitamin för extra lysterboost"
 
Den doftar som sagt galet gott, typ julafton (!) och den bränner rejält på mig. Har en tålig hy och har tidigare älskat peelingar med både korn och syror i men senate året gått över helt till dem med enbart syror och inga korn alls. Nån enstaka gång bara. Men va nyfiken på denna och gillar den ändå väldigt mycket, så länge jag är försiktig med masserandet så går det ganska bra. Och visst blir huden riktigt fin efteråt. Kombon av ljuvlig doft och fantastisk effekt är ju ganska trevlig. 
 
 
Efter denna läggs med fördel nån typ av fuktmask, jag slog häromkvällen till på Estee Lauders lyxiga Advanced Night Repair Concentrated Recovery Powerfoil Mask. 
 
"En innovativ och vårdande sheetmask som omgående gör huden fräschare och förnyad. Högpresterande foliemask som skapar en skyddande barriär och tillåter potenta teknologier att gå ner i huden snabbare och djupare och samtidigt hjälper till att bibehålla fukten i huden. Innehåller hyaluronsyror och dubbel dos av innehållet i Advanced Night Repair Serum och en effektiv ChronoluxCB teknoiliogi"
 
En riktigt lyxig arkmask som verkligen känns smått futuristisk, insidan känns som en vanlig sheetmask men utsidan är folieliknande och precis som av beskrivningen så håller den inne effekten av masken och det blir nästan varmt när man bär den. Man känner liksom att folien blir varm om man lägger handen på. En riktig lyxdos för huden och den gör verkligen allt den ska och lite till. Det är otroligt mycket serum i, efteråt så samlade jag upp överskottet i den lilla förpackningen och klappade in över hela ansiktet, hals och dekolletage, de hade räckt till de dubbla- det är alltså ordentligt med produkt här. Denna säljs i fyrpack, alltså inte styckevis och det är ingen budgethistoria, men p.g.a den nästan känns som en salongsbehandlig kan den vara värd det. 
 
 
 
Jag har fått en rejäl mersmak på arkmasker senaste tiden, inte minst för att de är överallt bland skönhetskonton på Insta, men har testat en del tidigare och har bara tycket att de tar lite extra tid och det gör det ju, men så väl värt det. Man får prioritera helt enkelt. Så om nån har tips på grymma arkmasker så skriv gärna vilken, finns ju så galet många olika att välja bland :)
 
 
 
 

Kommentera här: