Rose Gold besatt

Jag är väldigt förtjust i allt rosaguldigt och har fått för mig att jag bara måste ha Eykos Liquid Metal Eyeliner i färgen Rose Gold. Den verkar inte helt enkel att få tag på men verkar gå att beställa från deras hemsida iallafall. Får se om ja kan stå emot...
 
 
 
 
 

Traumabehandling för skadat/färgat hår

Jag köpte Lanza Colorcare Trauma Treatment i lite småpanik efter att mitt hår blivit utsatt för alla missöden nyligen. Beskrivningen av den är lång men kort beskrivet är det en återuppyggande och reparerande leave-in kräm som även bevarar och skyddar hårfärgen. Mitt hår va rena risbusken från början och omöjligt att ens kamma ut när de va blött men denna gör det silkeslent och medgörligt i ett nafs. Har använt den regelbundet i några veckor nu och faktiskt så tycker jag den har återställt kalufsen riktigt bra. Det är dessutom en smidig pumpflaska och den innehåller hela 500 ml så lär ju räcka ett tag. Inte farligt dyr heller, har hittat den för mellan 200-300 kronor och de tycker jag är bra pris för så mycket produkt.
 
 
 

Old Gold

Plockade fram ett gammalt pigmentsample från MAC (de räcker ju hur länge som helst) i en favorithöstig färg som heter Old Gold. Grön-brun-guldig och väldigt speciell tycker jag att den är. Förutom det har jag använt MUS m/s Muffin och MAC eyekohl Minted.