Wild Ferns Ögoncreme & Serum med Manukahonung

Jag har sedan en tid testat en ögoncreme och ett serum från den ekologiska hudvårdserien Wild Ferns med Manukahonung från Nya Zeeland. Jag gillar båda väldigt mycket och tänkte skriva några rader om dem nedan. Ytterligare inlägg om dem finns här
 
Ekologisk ögoncreme Manuka Honey Gold med Propolis & Bidrottninggelé:
En ögoncreme innehållandes propolis med skyddande, fuktgivande och förnyande egenskaper och bidrottninggelé  som med sina 134 olika näringsämnen i en och samma ingrediens har anti-age och antioxidant effekt med skyddande mineraler. Huden runt ögat blir lugnad och svullnader minskas. Ögoncremen är även rik på bio-flavonoider, aminosyror och vitaminer.
 
Konsistensen är väldigt lätt men ändå fyllig och den är riktigt skön att klappa in runt ögat. Doften är fantastisk, man anar den lagom söta honugsdoften som doftar rikitgt gott. Nu är väl inte doften avgörnade på en ögoncreme men är den god så är det ett plus. Jag gillar även förpackningen väldigt mycket- flaska med pump och den känns lite lyxig.
 
Effekten av cremen är en återfuktad hud som känns behaglig och jag har använt den mestadels dagtid då jag föredrar en kraftigare kräm om kvällen. Denna passar väldigt fint innan make-up. Stort plus för att den är ekologisk, fin förpackning och god doft. Absolut en ögoncreme att prova speciellt om man letar i den mer naturliga och ekologiska djungeln av produkter.
 
Priset är 325:- / 30 ml  och den finns här
 
Ekologisk Manukahonung Facial Serum:
Ett intensivt serum med manukahonung innehållandes höga halter av antioxidanter som i kombination med manukahonungens välgörande egenskaper ger liv till trött och matt hy. Innehåller äeven vitamin A som motverkar fina linjer och vitamin E som skyddar mot ttre påfrestningar. Det ska ge en boost av föryngring, vitalitet och lyster.
 
Jag ÄLSKAR dehär serumet. De doftar såå gott och fräscht av honung och konsistensen är ljuvlig- som en lätt lotion slurpas de upp av ansiktet och sjunker in väl och ger en fräsch, återfuktad och boostad känsla. De har fungerat toppen under min vanliga dagcreme och under make-up. Praktisk flaska här också, lättdoserad med pump.
 
Priset är 195:- /50 ml och finns här
 
 *produkten har jag fått som utskick/prov, detta påverkar dock inte mitt omdöme eler utlåtande av denna :)