LÓreal Color Riche Matte Lipsticks

LÓreal har (som många andra märken) hakat på trenden med matta läppstift och dessa kom för ett tag sedan. Jag älskar matta läppstift och dessa är riktigt fina och behagliga plus att de doftar sådär lite "tjusig tant". Tänker på min fina mormor när jag känner doften av dessa, minns när jag va liten och rotade i hennes handväska för att prova henns läppstift, de doftade precis såhär. Color Riche innehåller en unik kombo av Omega 3 och Vitamin E som hindrar läpparna från att torka ut och återställer deras funktion som barriär. Läpparna blir återfuktade med matt finish och finns i sex nyanser.
 
 
 
 
 
Mina favoriter är Mocha Chic som är lite nudeaktigt mauvefärgad, Greige Perfecto i den där svala bruna lite mörkare tonen och Pink-a-Porter som känns lite persikorosa. Snygga, matta (utan paniktorrhet) och prisvärda! Väl värda en kik!
 
 
*pressprov
 
 
 
 

Den tog slut- Acasia Clean Cleanser

 

Först ut att skrivas om från Acasias hudvårdsserie är rengöringen Clean Cleanser. Jag har en hel hög med rengöringar i skåpet och att en tar slut betyder att den är bra, normalt sätt har jag slattar överallt men denna användes till sista droppen. Man sträcker sig liksom automatiskt efter sin favorit och denna blev snabbt en sådan.

 

"Den beskrivs som en effektiv silkesmjuk rengöringsmjölk som på ett skonsamt sätt avlägsnar makup och orenheter. Efter rengöring lämnar den huden ren, len med ny fin lyster. Innehåller glycerin, rapsolja, provitamin B5, E-Vitamin och nyponfröolja och passar alla hudtyper"

 

 

För det första doftar den himmelskt, älskar hudvård med god doft och denna doftar verkligen jättegott, men ändå milt. Den är precis som beskrivet, mjuk och len, behaglig att massera in och rengör väl på ett effektivt sätt utan att man känner sig stram efteråt. Bara lent och skönt på huden, precis som jag vill ha det. Har man mycket makeup typ foundation och puder kan man bara massera in den två ggr som dubbelrengöring alternativt köra preclenase med en olja eller ett micellärt vatten efteråt. De enda jag inte riktigt kom överens med, som egentligen är en petitess- är att mjölken, som är ganska tunn och fin rann aningens för lätt ur tuben och jag hade en tendens att överdosera pga. det och därför tog den såklart kanske slut liite fortare än jag tänkt mig. Men jag tyckte så mycket om den och kommer, så snart jag gjort slut på min rengöringshög härhemma garanterat köpa mig en ny tub. 

 100 ml kostar 295:- här 

 

*pressprov

 

Har varit borta ett tag...

...för min älskade pappa gick bort efter en tids sjukdom. Livet är så jävla orätttvist, man påminns om det varje dag på ett eller annat sätt men när det kommer riktigt nära, ja det finns inga ord som kan beskriva det. Sorgen  beter sig också så märkligt, den kommer som vågor över en när man minst vill att den ska göra det, men det är väl bara så det är. Gå vidare är det enda man kan kan göra. Livet runtomkring är fortfarande detsamma så man får flyta med.
 
Ska börja kika in här så smått igen, de vanliga sakerna man tycker om att göra får en alltid att hålla igång och min lilla beauty-portal tillhör den skaran. 
 
Ha en fin dag <3