Revlonbomben

Många är vi som använder Revlonbomberna med bra resultat, jag har nog haft dem i badrumsskåpet sen iallafall fyra år tillbaka. Har alltid kört i dem i fuktigt hår efter hårtvätt och låtit dem sitta allt från 3 minuter till en timme. Något jag dock har upptäckt är att de tar enormt mycket mer om man har i det i torrt hår istället för fuktigt! Färgen bli mycket mer intensiv! Känns som det blir mer färg iallafall eller så är det jag som inbillar mig, är ingen frisör så några expert utlåtanden kan jag inte komma med. Men kan vara värt att prova iallafall om man vill ha knallig färg, testa att ha i torrt (men rent) hår och se om ni märker skillnad. Jag använder just nu en blandning av 400 Mandarin och 500 Fire Red och efter att ha applicerat i torrt hår så lyser det verkligen!

Dessa är kostar runt 200 SEK hos frissan men Headzone tar 139 SEK, ett kap!


Min bästa foundation

Jag har skrivit om Mary Kays foundation förut, det är också en av de produkter i deras sortiment som jag först köpte och sedan dess har jag inte bytt. Dock har jag haft lite svårt att bestäma vilken nyans jag ska ha men har nu hittat hem. En ljus nyans som heter Ivory 200 (gul bas) passar mig utmärkt. Denna foundation är verkligen super, har aldrig haft en någon som är så otroligt bra. Mary Kays foundations finns i Medium Coverage för normal/kombinerad hy eller Full Coverage som innehåller mer fukt för den väldigt torra hyn. Jag har Medium Coverage. Den är lätt att stryka ut, jag använder fingrarna då jag tycker resultatet blir bäst så, den täcker lagom men går att bygga upp till högre täckgrad om man så vill. Huden blir fint utjämnad, matt och fräsch med fin lyster och den sitter toppenbra. Puder behövs knappt då den ger en sådan bra finish men jag sveper på det ändå av vana och för att det ska hålla sig bättre under dagen. Dryg är den också och priset på 219:- känns ju inte särskilt farligt. Kan verkligen rekommendera denna!Oljor...

Oljor till ansiktet fungerade ju inge vidare för mig men har testat vetegroddsoljan till kroppen med bra resultat så till användning kommer den ändå! Doftar kanske inte så angenämn vid applicering men doften försvinner rätt snabbt så inget som hänger kvar iallafall. Mandelolja är tidigare en favvis hos mig för torra nagelband och händerna över huvudtaget, jojoba fungerar ju som make-up remover (dock undviker jag helst olja runt ögonen numera) men om man ska köpa en basolja till kroppen vilka oljor är då att föredra? Ni som är hemma på oljor kanske har några tips?