Makeup- 160129

 
Igår testade jag en liten palett med skuggor från Artdeco, ska visa den i kommande inlägg. Jättefina lättjobbade skuggor!
 
 
Ansikte:
 
Cicamed Collagen Boost Mask som primer
Idun Minerals concealer Strandgyllen
Estee Lauder DW Foundation Desert Beige
Sensai Total Finsih Soft Ivory
MAC blush Harmony
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade
 
Ögon:
 
Ögonskuggor från Artdeco
Sensai 38 graders mascara Volumizing
MUS eyepencil Vanilla
Anastasia Browwiz Caramel
Loréal Brow Sculpt Blonde
 
Läppar:
 
MAC Pro Longwear Lippencil Nice&Spicy
 

MAC Pro Longwear Lip Pencil Nice&Spicy

 
Jag använder väldigt ofta läppennor istället för läppstift iochmed att finishen blir matt. Mina märkesfavoriter bland just pennor och kombon av snygga nyanser i bra formulas är MAC´s, Make Up Stores och IsaDoras, är sugen att köpa nån från Smashbox också för de "känns" väldigt bra när man provar dem på hand.
 
Senaste tillskottet är MAC´s Pro Longwear Lip Pencil i nyansen Nice&Spicy som är en mellanbrun nyans med varma undertoner. 
 
 
 
 
Dessa Pro Longwear känns spontant mjukare att måla med än MAC´s vanliga pennor som jag också gillar massor men dessa glider på lättare och sitter som berget dessutom! Har inte testat nåt annat i MAC´s Pro Longwear sortiment men är ganska nyfiken, särskilt på rougen och foundations. Får bli något köp framöver..
 
 

Buttercream Dream Bodymist

 
Va in på H&M häromdagen för att utöka barnens garderob och påvägen ut tog jag en promenad förbi beauty-sortimentet och mina ögon fastnade på den här bodymisten.
 
 
Har sett att den varit slut online och bara namnet "Buttercream" hade fått mig att köpa den utan att sniffa först. Den doftar helt saligt gott om man gillar den här typen av dofter- vanilj, bergamott och söt mysk. Varm söt och mysig med andra ord, som en klassiskt vanlijdoft men med lite twist. Håller kanon för att vara en mist dessutom. Ny favorit och den är tyvärr limited edition så jag funderar skarpt på att lagra en backup.