Brook Street

Hade ett otestat lack i lacklådan, Nails Inc´s Brook Street som kom i en glossybox för länge länge sedan. Färgen känns ju högst somrig i sin korallrosa ton och formulan är fantastisk, lättlackad, torkar snabbt och sitter som smäck trots att jag ine ens har något överlack!
 
 
 
Mina naglars kvalité är helt okej just nu, dock inte nagelbanden som synes då jag varit oerhört slarvig att smörja in händerna senaste tiden. Men men, en ny Lemony Flutter från Lush ska inhandlas snarast så blir de fina igen :)
 
 

Bronze-Boosters

Känns som att man gått hårt åt med dessa brun-utan-sol denna sommar, av de minimala dagar med sol och bad som varit (i alla fall här) känns det som man vill bada i BUS. Inte för att jag inte trivs i min blekhet utan för att de piggar upp med lite värme i hyn när det är sommar även om de inte är sommarväder ute.
 
Dessa tre är gradvis uppbyggande, ger en diskret ton och har använt flitigt här.
 

 
Bare Minerals Faux Tan Face är gammal favorit som synes på tuben, det är ytterst lite kvar i den. Har använt den mycket och den är mörk färgad och ger solkysst ton direkt och kan gradvis byggas upp.
 
Vita Liberata Tinted Self Tan Lotion Face har en gelaktig mörkbrun lätt formula som är riktigt smidig och skön att applicera, ger lite solkysst ton direkt men även denna byggs upp gradvis.
 
Clarins Golden Glow Booster, den här alltså, ÄLSKAR den. Ger ingen färg bums utan droppas i vanliga dag eller nattcremen som ett concentrat. I början va ja inte alltför imponerad då jag tyckte den gav mesigt med färg men sen började jag ösa på ordentligt och tar jag ca sex droppar i cremen till ansikte, hals och dekolletage blir de perfekt. Denna ger en sådan äkta nyans och namnet- Golden Glow Booster är verkligen på prick vad den är för den ger liksom ett strålande varmt glow som ser ut att komma naturligt utan hjälp på traven. Helt fantastisk produkt!
 
Kan verkligen rekommndera alla dessa tre,riktigt bra produkter att ta till om man vill ha lite färg som ändå ser ganska naturligt ut.
 
 
Suddig bild och jag har inte klippt pottfrisyr, det är luggen på utväxt, men här har jag haft Clarins droppar :)
 
 
*inlägget innehåller affiliateslänkar
 
 
 

Black Orchid

För ett tag sedan flyttade detta lilla prov hem till mig, ett prov av Tom Fords Black Orchid. Jag testade den ett par gånger (sen fick den backa för lite lättare sommardofter när värmen kom) och gillade skarpt- det är en doft som sätter spår och uttryck. Ingen lätt doft utan den märks om man säger så, precis sådana typer av dofter som jag faller för.
 
En luxuös och sensuell doft med rika, mörka ackord och förförisk svart orkidé och kryddor. Tom Ford Black Orchid är både modern och tidlös. I en svart glasflaska ger Black Orchid ett oförglömligt intryck av en ikonisk stil och världsomfattande glamour.
 
 
En aningens orginell doft som verkligen känns lyxig, "mycket" och lite speciell. Är lite sugen på den stora flaskan på 30 ml som  kostar 625 kronor hos Kicks. Den är dessutom väldigt snygg om det nu har någon betydelse- men jag gillar fina parfymflaskor. Kanske något att sätta på önskelistan till hösten :)