Snygga naglar i ett svep med Dior Nailglow

 
Är inte typen som har snygga fräscha (målade) naglar för jämnan, de går verkligen i vågor men om jag inte orkar piffa med dem så är denna från Dior helt oustandning att ta till. 
 
 
 
"Nailglow är ett transparant lack som ger en svag rosa ton till naglarna, neutraliserar gula naglar, dvs ger dem ett lite kallare utseende, jämnar ut, stärker och ger fin glans" 
 
 
Titta inte på mina nagelband som sett bättre dar...!
 
Instämmer på allt den sägs göra, naglarna ser verkligen mindre gula ut, svagt ljus transparans rosa ton som blir jättefin och glansen är helt otrolig. Måste provas för att fatta hur glansigt de verkligen blir. Min absoluta favoritprodukt i lackväg just nu, två lager, snabbt enkelt och frsächt!
 
 

Peeling med drag i och lyxig armask

Fick en mini av Peter Thomas Roths Pumpkin Enzym Mask i nån av Skincitys fina gåvor och har testat den lite försiktigt. Är numera mest för icka mekaniska peelingar dvs helt utan korn, denna har korn i sig men doftar så jädrans gott så går ju inte att motstå :)
 
"Beskrivs som en trippelverkande peeling som exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. Polerar effektivt huden, gamla döda hudceller försvinner, främjar cellförnyelsn och huden blir jämnare, slätare med lyster. Berikad med C-vitamin för extra lysterboost"
 
Den doftar som sagt galet gott, typ julafton (!) och den bränner rejält på mig. Har en tålig hy och har tidigare älskat peelingar med både korn och syror i men senate året gått över helt till dem med enbart syror och inga korn alls. Nån enstaka gång bara. Men va nyfiken på denna och gillar den ändå väldigt mycket, så länge jag är försiktig med masserandet så går det ganska bra. Och visst blir huden riktigt fin efteråt. Kombon av ljuvlig doft och fantastisk effekt är ju ganska trevlig. 
 
 
Efter denna läggs med fördel nån typ av fuktmask, jag slog häromkvällen till på Estee Lauders lyxiga Advanced Night Repair Concentrated Recovery Powerfoil Mask. 
 
"En innovativ och vårdande sheetmask som omgående gör huden fräschare och förnyad. Högpresterande foliemask som skapar en skyddande barriär och tillåter potenta teknologier att gå ner i huden snabbare och djupare och samtidigt hjälper till att bibehålla fukten i huden. Innehåller hyaluronsyror och dubbel dos av innehållet i Advanced Night Repair Serum och en effektiv ChronoluxCB teknoiliogi"
 
En riktigt lyxig arkmask som verkligen känns smått futuristisk, insidan känns som en vanlig sheetmask men utsidan är folieliknande och precis som av beskrivningen så håller den inne effekten av masken och det blir nästan varmt när man bär den. Man känner liksom att folien blir varm om man lägger handen på. En riktig lyxdos för huden och den gör verkligen allt den ska och lite till. Det är otroligt mycket serum i, efteråt så samlade jag upp överskottet i den lilla förpackningen och klappade in över hela ansiktet, hals och dekolletage, de hade räckt till de dubbla- det är alltså ordentligt med produkt här. Denna säljs i fyrpack, alltså inte styckevis och det är ingen budgethistoria, men p.g.a den nästan känns som en salongsbehandlig kan den vara värd det. 
 
 
 
Jag har fått en rejäl mersmak på arkmasker senaste tiden, inte minst för att de är överallt bland skönhetskonton på Insta, men har testat en del tidigare och har bara tycket att de tar lite extra tid och det gör det ju, men så väl värt det. Man får prioritera helt enkelt. Så om nån har tips på grymma arkmasker så skriv gärna vilken, finns ju så galet många olika att välja bland :)
 
 
 
 

Starskin Magic Hour Footmask

 
En sån här exfolierande fotmask i sockor har jag tänkt göra i flera år, har helt enkelt bara aldrig kommit till skott. Just fötterna är ett STORT problem för mig, mina är extremt känsliga- får lätt hård hud, liktår (äckligt), sneda tår av tryck från skor (står mycket) och-så-vidare. Eegntligen borde jag gå hos en fotspecialist eller på fotvård en gång i månaden men de är ju inge kul att lägga pengar på- även om de skulle kännas bra. Istället filar jag dem maniskt hemma flera gånger veckan, säkert för mycket mot vad man ska, men gör jag det inte får jag panik om huden blir för hård och torr men den blir väl det extra fort pga. mitt intensiva filande. Ond cirkel med andra ord. Så iallafall, nu provade jag sådana här exfolierande sockor i form av  Starskins Magic Hour Footmask.
 
 
 
"En fotmask i sockform för mild men effektiv och komplett behandligng som exfolierar och samtidigt tillför näring. Den innovativa exfolieringsmetoden innehåller mjölksyra som milt men effektivt avlägsnar förhårdnader och död hud utan hår skrubbning eller mekanisk exfoliering. Innehåller 35 botaniska ingredienser av bland annat lugnande roobios, mjukgörande sojabönor, klargörande acerola och föryngrande ringblomma. Död hud och förhårdnader försvinner gradvis och ny mjuk hud träder fram"
 
Det är alltså två påsar, fyllda med verksamma ämnen man stoppar ned fötterna i. Man skulle även dra runt påsittande försegling men pga. att jag har jumbofötter (strl 40 och extremt breda) så fick jag ta egen tejp att dra runt med samt stoppa ner i ett par tjocka strumpor för att säkerställa att de satt kvar. Rekommenderad tid till verkan va 60-90 minuter, jag satt maxtiden. Eller klafsade runt stundtals, de lät väldigt roligt. Behagligt dock, känns lite som hemmaSpa! 
 
När de va klart sköljde jag av och började vänta på magin. Jag väntande..och väntade. Tar några dagar innan det händer något! Hade nånstans hoppats på att stora sjok skulle ramla av (önsketänk) men så blev de minsann inte med dessa utan mer liksom en försiktigare effekt, huden luckrades upp rejält och flagade ordentligt. När man drog av strumporna tex. så yrde det flagor. Trevligt va?:) Tänker förskona och inte lägga upp nån bild men man får föreställa sig. Skulle inte säga att dessa rår på de kraftigaste av hälar (typ mina) men ger en bra hjälp på vägen särskilt om man inte har tiden att springa på fotvård eller som mig- hellre lägger de slantarna på annat. Med en regelbunden användning gör de nog susen så jag kommer fortsätta en behandling med jämna mellanrum för att bibehålla en så bra effekt som möjligt.
 
99 kr här