Ett bra kit mot blemmor

Tänkte tipsa om ett kit från Peter Thomas Roth som är en räddare i nöden om man plötsligt får extrema plitor. Jag har prova detta och gillar det massor, det fungerar verkligen. Innehåller dessa produkter i miniformat:

  • Beta Hydroxy acid 2% Acne Wash 57 ml
  • AHA/BHA Acne Clearing Gel 15 ml
  • Acne Spot and Area Treatment 7,5 ml
  • Oil-Free Moisturizer 15 ml
  • Max Anti-Shine Mattifying Gel 7 g
AHA/BHA Acne Clearing gel och Acne Spot Area Treatment är mina favoriter och skulle absolut kunna tänka mig att köpa dessa i fullstorlek att ha hemma när plitor dyker upp då de är väldigt effektiva. Men produkterna kostar några hundralappar styck i fullsize så vill man prova är detta set för 375:- hos Eleven.se inte så tokigt!Countdown...

Bara några veckor kvar tills jag styr kosan mot storstan och börjar på IMC...känns helt ofattbart men så kul! Kommer bli en intensiv vår för mig, Stockholm varannan helg och jobba på gamla jobbet varannan helg...sen försöka ha lite Mary Kay vid sidan av...vilken tur att jag får vara hemma hos min solstråle under veckorna och samla energi :o)


Mary Kay oil free make-up remover

Vill man vara snäll mot sin tunna hy runt ögonen ska man ALDRIG använda tvål och vatten att ta bort mascaran med, heller inte starka rengöringar som man brukar i resten av ansiktet utan man ska använda en särskild ögon-make up remover. Denna va liksom foundation bland de första som jag provade i märket och jag förstår varför alla gillar den så. Den är sjukt dryg, tar bort ögon-mejken på ett kick utan att man behöver gnugga alls, den ger ingen sveda eller irritation och ingen oljig hinna som man får dimsyn efteråt. Den är helt enkelt super! Kostar 229:- och räcker lääänge.