Lördagsnaglar med Essie Hors d´Oeuvres och Depend 034

Lite rosa och lite glitter är ju aldrig fel. Älskar denna rosa nyans och Hors d´Oeuvres är mitt älsklingslack alla kategorier. Guld och silverglitter tillsammans i en kreation som glittrar som bara den. Love it!
Jag kör IsaDoras 6-in-1 som bas och topplack. De funkar fint. Som jag röjer med trädgården och huset just nu så flagar lacket ändå fortare än kvickt liksom :D
 
 
 
 

Nytt i lacklådan

Fick hem ett lack idag som jag blev helt kär i när jag såg bild på en swatch så va bara tvungen att skaffa mig det. Tromborgs Aveta. De är nån slags blandning av rosa-guld-silvermetallic tycker jag, kan knappt bärga mig att få måla med det, hoppas det är lika fint som jag förväntat mig.
 

Mandarinpeeling

Att slösurfa ger shoppingbegär helt klart!  Jag är ju väldigt förtjust i allt som doftar åt mandarin/apelsinhållet, alltså citrus med lite sött i. Fann dessa små sockerpeelingbars "The Soap Shop- Satusma Sugar Scrub" hos Kakaobönan som innehåller kakaosmör och essentiel olja av söt apelsin och återfuktar väl så man behöver heller inte smörja in sig efteråt. Paraben, samt SLS fri och fairtrade. Klart sugen att prova för 39 kronor :)