Halloween Fredag

Idag hade vi dresscode orange/svart på jobbet, jag har haft glansiga knalligt oranga strumpbyxor och en svart klänning! Gjorde en sminkning i gult/orange/svart med Fyrinnaes pigment Banana Mochi och Chlorophyll, MAC´s Dark Soul, NYX Pearl Mania Nude, TMM´s Centaur och MAD´s eyeliner Black Out.   

Pink Chocolate

Jag hade inte tänkt göra någon ögonmakeup förutom mascara idag utan sussa så länge jag kunde tills det va dags att knata till jobbet. Men det är ju ljusare på morgonen nu som ger mig extra energi och jag tog mig upp i tid för att göra en liten sminkning i rosabrunt.
Basen är NYX Jumbo Eyepencil Darkbrown, på den inre tredjedelen av locket en blandning av MAD´s Petal och MUC Torch, på mitten av locket MUC Blackstar Gold, längst ut och under ögat MAC Chocolate Brown som jag bytt till mig av Mayaline. Som highlighter och i ögonvrån NYX Pearl Mania Sky Pink, inlinern är VivaLaDivas Coffé.   

Önskeskrin

När jag va liten hade jag ett sånt där smyckeskrin med speldosa i och när man lyfter på locket så dansade en ballerina. Sen när ballerinan saktade in så fanns det en nyckel på skrinets baksida som man vred upp och så dansade hon igen.

Too Faced World Domination Tour Beauty Collection påminner mig så om de skrin jag hade som liten men detta är fyllt med make up! Ögonskuggor, duo-bronzer, face illuminator, läppglans, ögonbrynspuder, kak- eyeliner och rouge. När man öppnar boxen så spelar den musik till toner av Svansjön och en tjusig lady snurrar runt. Make up lådorna kan även tas bort om man istället vill ha det som smyckesförvaring.

Jag är extremt svårflörtad när det gäller både paletter och såna här produkter av  "allt i samma box" typ men den här är sååå bedårande!  Smyckeskrin och speldosor är jag väldigt förtjust i och om de dessutom innehåller smink så kan jag ju bara älska den! Något att önska sig till jul kanske..
Kostar 399:- hos eleven