Istället för primer..

...har jag senaste tiden varvat de här två istället. Cicameds Collagen Boost Mask och Clarins Beauty Flash Balm. Två skinboosters som antingen kan användas som anti-age mask ett par ggr vecka eller som askungemask dagligen under make-up och jag kör de sistnämnda. Båda är supersköna på huden och doftar galet gott och ger en väl återfuktad/plumpad och fräsch grund innan smink. Tokgillar dem båda!
 
 
*inlägget innehåller affiliateslänkar
 
 

The Body Shop Lipliner- PinkBrown

Ljusa läppstift, så kallade nudes elller vad man nu vill kalla dem har jag kommit fram till är inget för mig- läppennor i dessa nyanser dock, de älskar jag. Ljust beige, nougat, rosabruna och lattenyanser i pennform är helt i min smak och jag börjar samla på mig ett gäng. Fördelen med pennor är att de blir matt (älskar matta läppar, dock mer hur de ser ut än de känns) de sitter bra och man kan fuska lite med läppkonturen med de här ljusare tonerna utan att de syns särskilt mycket. Häromveckan fick denna följa med hem från The Body Shop.
 
 

Hade en rosabrun penna från the Body Shop som jag använde flitigt när jag gick i högstadiet och den va identisk med den här finingen, undra om de är samma nyans som hängt kvar så länge? Inte helt omöjligt för snygg är den. Perfekt dämpad rosabrun ton i en trevlig formula. Trevlig pris dessutom, tror den gick på 99 kronor.
 
 
 
 

Makeup- Golden Days closeup

Här är en bättre bild på denna sminkning!
 
 
Har använt:
 
NYX jumboeyepencil milk
Idun minerals ögonskugga sommargyllen
Make up store eyepencil golden days
MAC reflects gold
Make up store m/s vanilla
Clarins wonder perfect mascara
iEnvy by kiss singelfransar
Idun minerals brynpenna pil
Anastasia dipbrow dark brown