Lumene- shopping

Slog till på Lumenes öonbrynsfix och har stora förväntningar på den, testade lite smått igårkväll och den verkar lovande. Råkade glutta omkring bland övriga produkter från märket och fastnade vid ett ställ med läppglans och nagellack, expediten sa att det nyss kommit. Så himla fina färger och jag blundade för att det redan finns ett antal gloss och läppstift i denna nyans hemma, va tvungen att köpa detta, plus matchande lack till. Lacket heter "In The Sun" och glosset har det upphetsande namnet "19", det är det enda som står på undersidan. Personligen är jag en sån där som ofta fastnar för tjusiga namn på produkter, det är ju desto roligare att bära  ett läppglans som heter till exempel " Shimmering Coral" än ett som heter en sifferkombination. Men men det såg så fint ut så jag bortser från fantasilöst namn!
7 Månader!

Min lilla älskling är idag hela sju månader, jag vet att jag skrivirt det tidigare men hur fort kan egentligen tiden gå?  Vi har en underbart mysig föräldragrupp som vi går i och ses nu och då och när våra bebisar fyllde ett halvår hade vi stort kalas med korvgrillning, kakor och tårta! Inte för att våra små hade så stor behållning av bakverken, de nöjde sig med fruktpuréer och majskrokar men vi stora barn smaskade i oss rejält :D


Algot i sin gåstol!


Algot & Jag bland alla smaskigheter!


Tårtan! ( som jag bidrog med :o) )Härligt doftande gloss

Dessa gloss från H&M ger just ingen färg utan är mer transparanta med glitter i. De doftar helt underbart, som en godispåse! Gillar man doftande gloss så är det absolut värt att köpa på sig några att ha i fickan, runt en tjuga styck är ganska överkomligt!