Mörkare hår, mörkare bryn...

Med mörkare hår vill jag ha lite mörkare bryn och brukar när jag är mörkhårig färga dem med svart färg, de blir faktiskt bäst. Första tanken är kanske att det blir för hårt men mina bryn är ganska glesa så de gör inget. Allra bäst är det första dagarna då huden färgas en aning men de mattas ju tvärr av ganska snabbt. Senast köpte jag Refectocils färg med kräm istället för vätska till och jisses så smidigt de gick. Jag är typen som rör ihop färgen, kastar på den på brynen, låter verka sen tar jag bort. Man bör ju smörja runt med något fetare för att minska eventuell färg utanför, kanske gå runt med tops efteråt och så vidare men som alltid gör jag allt i farten och i all hast men de blir väldigt bra ändå. Kan iallafall rekommendera Refectocils grejer, riktigt bra!
 

Makeup- All in med Paulas Choice The Nude Mattes

Jag köper sällan smink i form av skuggor och så vidare, är det något jag lägger slantar på så är de hudvård, foundations, rouge och läppglans, ibland men ändå sällan läppstift. Jag tycker egentligen inte heller att jag faktiskt köper så mycket make-up över huvudtaget, eller kanske är de en försvarsmekanism som talar vad vet jag :P På äldre dar prioriterar jag hudvård i första hand, de är dit pengarna får gå om jag behöver något (eller inte behöver men vill ha) helt enkelt. Smink har jag ju, massor! Men, är det något jag inte har så är det neutrala paletter med bra pigmentering! Jag är extremt kinkig med skuggor och är de inte gudomligt bra och lättjobbade ratar jag dem ganska omgående. Hörde mycket bra om Paulas Choice The Nude Mattes som är en fin palett med neutrala nyanser, alla matta men en är skimrig. Tyckte den va ett bra pris på 249:- hos Skincity så jag köpte den. Blev INTE besviken. Galet bra skuggor, lätta att jobba med, bra pigment och fina nyanser. Ett riktigt kap!
 
Ansikte:
Jane iredale glowtime bbcream bb05
MAC blush harmony
Glo minerals perfecting powder
 
Ögon:
Paulas Choice The Nude Mattes:
Chocolate truffle
Chestnut
Cream
Pink sugar
 
Bryn:
Anastasia browwiz brunette + gunmetal från PC-palett
 
Läppar:
Clarins instant light 01 rose
 

Makeup- Goldskull

Jag ska inte på någon halloweenfest eller så, jobbar lördag från morgon till kväll men de är ju skoj att göra en sminkning åt festhållet OM jag nu skulle gått på något. Mest kladd men kul iallafall :)
Har använt:
Idun Minerals duoconcealer strandgyllen
Lime crimes lösa skugga nymph
Idun minerals skugga sommargyllen
MAC reflects glitter gold
FACE highlighter dignity
MAC blush harmony
NYX gelliner bourgie betty
Svart kajal