EOTD Neo Universe&Predatory

Det är sparsamt med sminkningar härinne som ni märkt men nu och då kommer det en! I fredags va jag ledig och passade på att sminka mig med favoriter från Fyrinnae- Neo universe och Predatory som jag suddat runt hela ögat. Highlightern är Fyrinnaes Shinkiriou och i vrån MAC Platinum. Som eyeliner och inliner VLD´s Blue Lagoon. Kan verkligen rekommendera VLD´s pennor, kanonbra till plånboksvänliga priser!

LÈrbolario Ansiktskräm Karborre&Rosmarin

I en av småproverna från LÈrbolario fanns denna ansiktskräm som jag nu testat med nöje och verkligen klämt ur till den sista klicken då den är så bra!

Krämen är avsedd för blandad eller fet hud, med pormaskar eller acne och har en sammandragande verkan som har en positiv inverkan på förstorade porer. Nu lider jag inte av acne men en blandhy har jag som lätt blir blank och pormaskarna finns lite här och där.

Krämen doftar framförallt jättegott, lite naturligt fräsch sådär, jag är svag för krämer som doftar gott helt enkelt, särskilt om man ska ha dem i ansiktet dessutom. Den är lätt i konsistensen, går lätt att smörja in utan kladd och huden känns otroligt matt, mjuk och fräsch på en gång!  Trots den lätta  och mattgörande konsistensen känns den ändå lagom fuktgivande och jag upplevde inte att jag blev torrare av den. Detta är en perfekt dagkräm under make-up och blev snabbt en favorit hos mig, vill absolut investera i en full storlek av dennaRekommenderas!!


Betyg: 5/5

Så va jag här igen..

..och jag vill först och främst sända en liten ros till er som kommer in hit och kikar trots min på sista tiden dåliga uppdatering. Energin fattas inte, det är bara det att jag lägger den på lite andra "projekt" än lilla bloggen just för tillfället...:o)

Sen vill ja tacka för alla tips angående mitt kära Dazzleglass som sjöng på sista versen. Försöket att få ut de sista lilla gjordes med hjälp av ett glas varmt vatten som de fick stå i ett tag. Visst rann det ner en aning men inte så mycket som jag hoppats på, nu är det ialla fall alldeles slut och ligger i papperskorgen. Till min glädje läste jag hos bland annat P´ssion att glossen snart skulle komma tillbaka till MAC så nu kan jag känna mig trygg med att jag förhoppningsvis snart äger ett nytt om jag har tur..