Suverän Lermask

Är ju ett stort fan av flera produkter från Beauté Pacifique, den här och den här är stapelvaror hos mig sedan ett par år tillbaka men de har jag nog nämnt ett flertal gånger.. Den här lermasken har jag dock glömt av lite och grävde fram den häromkvällen. Så bra den är! Och så himla prisvärd- 249 kronor för en tub, så värt! Har skrivit ett längre inlägg om den här men tyckte den förtjänade att lyftas fram igen.
 
 
En lermask är suveränt att ha hemma för en djuprengöring då och då, plus att jag även tycker de funkar toppen att dutta på punktvis på blemmor över natten- de läker defenitivt ut snabbare! Jag har inte ofta plitor men ibland får jag hormonella saker främst på käklinjen och halsen. Lade denna pyttetunt över natten på en häromdagen och på morgonen såg de defenitivt bättre ut. En riktigt bra renande mask är detta  i alla fall- till bra pris, Sånt gillas!
 
 
 
 
*innehåller affiliateslänkar
 
 

Makeup- Rosybrown

 
Här har jag använt en rosa skimrig skugga från min ArtDeco palett, övriga skuggor är Paulas Choice. Basen är Estee Lauders Double Wear, Diors matta löspuder och rouge från MAC. Läppstiftet är YSL´s Rouge Volupte 01.
 
 
 

Diorskin Forever & Ever Control Loose Powder

 
I Diors monter på Daisy Beauty Expot blev jag sminkad med Diors vårkollektion, däribland detta nya lösa puder. Har ett bra tag varit By Terrys Hyaluronic Hydra Powder väldigt trogen då jag älskar dess sidenmjuka finish som inte syns på huden hur många gånger man än återapplicerar under dagen men alltid kul att testa nytt och detta föll jag för bums.
 
"Diorskin Forever & Ever Control Loose Powder är ett unikt löspuder med smart skikt för perfekt dosering, de är mattande, mikroniserat och helt osynligt. Kontrollerar blankhet och döljer porer."
 
 
 
Nyansen på pudret är ljust gräddigt vaniljvitt, de är extremt finmalt, sidenmjukt och syns verkligen inte när de applicerats. Finishen blir snyggt matt och såhär långt kunde de kanske  jämföras med vilket annat liknande puder somhelst men de jag gillar är att de verkligen håller huden matt längre än nåt annat jag testat. Som exempel- jag brukar alltid fixera mitt smink en extra gång innan jag börjar jobba eftersom jag alltid upplever att min hud behöver en touch-up efter alla förmidaggsbestyr, resan in till stan osv. När man är i farten så håller sig ju den sminkade ytan inte sig helt matt flera timmar i rad. Men de gör den med detta! Behöver inte längre göra min lilla touch-up ritual på förmiddagen för huden håller sig helt klart matt- längre. Sådär framåt eftermiddagen behövs de dock en dutt med puderborsten igen (finns de nån produkt som håller en matt hela dan?) men sen ser de snyggt ut till kvällen.
 
 

 
En annan toppengrej med detta är nätskiktet, varför har inte alla puder sånhär grym utfromning? Inget spill o slafs, bara att jobba med borsten och få upp lagom mängd. Genialisk funktion!  Den lilla borsten man får med är perfekt att ha med sig i väskan, den är suverän som "att-ha-med-sig-för -touch-ups" borste, däremot på morgonen när jag applicerar pudret så kör jag en betydligt större variant än denna. Priset för pudret ligger på ca 515 kronor så inget billigt inköp men de är himla drygt och räcker länge. Dessutom är dosan snygg, Dior är ju Dior <3