IsaDora Perfect Moisture Lipstick- Zinfandel

Jag har velat ha en mörkt lilaröd, lite rödvinston på läppstift ett bra tag, det är inget jag ofta använder men jag vill ha ett för jag tycker det är galet fint. Ett mörkt läppstift till en annars naken sminkning är bland de snyggaste tycker jag. Hittade IsaDoras Zinfandel som är en djup rödlila ton med svagt svagt skimmer till ett rabatterat pris på 59:- hos eleven nyligen. Som hittat. De verkar ha tagit slut nu men IsaDoras läppstift går ju runt 100-lappen annars och de är bra pris för denna goding.
 

Fredagsönskning- Bakverksinspirerade läppstift

Hos Kakaobönan finns dessa läppstift från italienska NEVE Cosmetics som är  100% ren make-up utan silikoner, vaselin, animaliska fetter eller fyllnadsmedel. Läppstiften är inspirerade av kakor, bakverk och efterätter och namnen är lika fina som färgerna. De kostar 145 kronor och kunde jag skulle jag köpa allihop :)
 
 

Räddningen för mörka ringar under ögonen

Jag har senaste halvåret välsingnats med hemska gråzoner under ögonen och måste täcka innan jag ens kliver ut genom dörren. Fick för en tid sedan prov på Bobbi Browns Corrector som är just för mörka ringar, kommer i dosa, finns kall och varm färgskala och är mycket mjuk och lättarbetad. Sitter bra gör den också och lägger sig inte nämnvärt i linjer. Jag gillar hur väl den täcker, det är nästan trolleri och jag tycker även den funkar fint att highlighta med om man så vill. En riktigt bra och framförallt dryg produkt. Bobbi Brown finns på några Åhléns runtom i Sverige vad jag vet, har inte stenkoll på priset på denna men ca tre hundralappar får man nog räkna med.