Fredagsönskning

Jag måste va typ den enda skönhets/sminkgalningen som inte äger NARS hypade Orgasm. Eller det känns så iallafall. Har inte direkt fallit för den, kanske mest för att det är skimmer i och jag gillar ju matta rouge. Men nu helt plötsligt vill jag verkligen ha detta, det verkar bli så fint på huden efter lite googlande. Passande vårfärg också. Åker upp på önskelistan direkt, får verkligen bromsa mig från att klicka hem det på direkten härifrån
 

Essie- Hors d óeuvres

Jag svär på att jag aldrig fallit så hårt för ett lack någon gång, detta är något utöver det vanliga, iallafall för mig som inte köper lack så himla ofta. Har bara detta lack från kollektionen Encrusted Treasures med en ny dimension texturlack som ska gestalta glamour, juveler och spetsprydda spetsskapelser men de stämmer verkligen på juvelfronten för de känns som man har ett smycke på sig. Så mycket blingar det. Helt makalöst fint. Skulle jag bara få ha ett lack i min ägo skulle jag välja detta. Det beskrivs som platinaguld med iriserande silverglitter och det är precis som att man tagit en flaska guldigt skimmerlack och skakat ihop det med en flaska med större silverglitterbitar i. De är ganska kraftigt i formulan, eller de är "mycket" av de hela men lätt att måla med och ok torktid. Ett lager ger full täckning men jag tar ändå alltid två. För första gången nånsin känner jag att de kanske behövs en back-up flaska på ett lack :)
 
 
 
 
 

Makeup- Winged Cotton Candy

Denna sminkning fast med MAC Blacktrack Fluidline. Fy så bra den är, har visserligen inte testat alltför många eyeliners men denna vinner hittils med hästlängder.