Doftar ljuuuvligt...

Minns att för något år sen när man va blondie, att jag pillade och sniffade på TIGI´S Brunette Goddess så fort jag va på besök hos någon salong som sålde märket. Bara älskar doften av brända mandlar, godaste shampo jag någonsin sniffat på tror jag bestämt. De ska ju ge lyster till brunt/rödbrunt hår så det borde väl fungera till mitt mörkt kopparfärgade också så nu är shampot & balsamet i min ägo. Fanns att köpa här i stan till priset  249:-för dem båda, helt ok :o)


Bloggfunderingar

Från början va detta en lite blandat blogg som till slut blev en smink/skönhetsblogg som nu nog är en lite blandat blogg igen men ändå mestadels en smink/skönhetsblogg :o) Hoppas ni som läser vill läsa ändå även om det bland smink/skönhetsinläggen poppar upp lite annat oxå nu och då  ;)

PinkGold

Jag sminkar mig väldigt "naturligt" just nu (när jag väl sminkar mig) Underlag-rouge-mascara-gloss/läppstift typ. Ibland känner jag dock för lite mer kreativitet och färg och det går faktiskt att vara kreativ men snabb samtidigt :o) Färgglada/glittriga skuggor och kajalpennor i kombination  enkelt lagda behöver inte ta mer än fem minuter...

Här har jag använt:

Highlighter Dignity-FACE
Jumbo eyepencil Yoghurt-NYX
Pigment Pink Gold-Barry M
Magic Dust Nymph-Lmie Crime
Eyepencil Old Moss&Snowflake-MUS