Hej på en stund...

Kommer nog inte att uppdatera så mycket de närmsta dagarna, får se när jag kommer tillbaka igen...och när jag kommer tillbaka är jag förhoppningvis en liten mamma...
TACK till er som kikar in och läser och TACK för era kommentarer <3

Kram

Vunnit ett läppstift :)

Idag låg en liten trevlig överaskning i min brevlåda igen! Hade turen att bli en av vinnarna i en tävling hos Gabriela/Naturkosmetik och vinsten, ja ett ekologiskt läppstift från Nvey Eco i valfri färg! Som jag har varit nyfiken på detta märke under en ganska lång tid. Efterssom jag har en liten förkärlek för röda läppar så föll mitt val såklart på ett rött tjusigt ett! Märket finns nu även på Åhléns i Stockholm så nästa gång jag tar mig iväg till storstaden så ska jag absolut ta mig dit och kika närmare på sortimentet.
Lite mer nätshopping..

När jag ändå va i nätshoppartagen så passade jag på att klicka hem tre grejer från IaMia´s. Blev ju helt såld på doften Red Fruits efter att ha provat duschcremen så det fick bli den fast i ett deostick! Dessutom unnade jag mig två grejer från prisvärda Barry M- ett dazzledust i Petrol Black och ett läppglans i färgen Cherryglitter.