Lee Stafford CoCo LoCo Coconut Balm

 
Lee Stafford har en hel serie med dessa CoCo LoCo-grejer som doftar HIMMELSKT av kokos. Jag använder inte så mycket stylingprodukter i mitt hår, överkonsumerar torrschampo och har liiiite kokosolja i för glans då och då men that´s it. Denna köpte jag enbart för doften, gillar man kokosdofter är det svårt att låta bli när man väl sniffat på dessa. 
 
 
 
Det är ett balm som förvandlas till olja i händerna (extremt dryg produkt) de ger glans och återfuktar håret och man behöver ytterst lite- annars blir det fett. Särskilt jag som har så tunt fjösigt hår får ta mindre än jag tror att jag behöver- annars blir det inte roligt. Men tar jag en lagom mängd får håret finfin glans och det doftar fantastiskt. Mjukt blir det också. Innehåller såklart bra mycket mer ingredienser än bara kokosolja men som alternativ till min burk kallpressade eko härhemma doftar det lite mer och känns lite roligare att använda mellan varven :) En burk kostar 89 kronor och så dryg som denna är lär den räcka i evighet!
 

IsaDora Choco Chic

 
 
Mörkt brunt cremelack i en nyans liknande en 70% chokladkaka, så snygg! Älskar IsaDoras lack för den breda penslens skull, så enkla att måla med, dessutom är de prisvärda <3
 
 

Versace Versense

Ett reafynd jag gjorde i somras är denna Edt från Versace. Shoppar på mig lättare dofter på löpande band fast jag egentligen inte är så mycket för den kategorin men under våren och sommaren så är jag rätt sugen på dem och det brukar hålla i sig en bit in på hösten för att sedan bytas ut mot tyngre grejer. Faller som en fura för allt under citruskategorin och denna är en fränare variant av vad jag vanligen föredrar, oftast är det mer söta citrustoner som går hem här men denna stack ut lite då den är lite bitter och inte känns flyktig utan den har lite ...karaktär! Svårt att beskriva :)
 
Versense bekrivs som en sprudlande frisk doft och ingår i den träiga/blommiga doftfamiljen. Den öppas av toppnoter som Bergamott, Grön Mandarin och Fikonkaktus, i hjärtat finns Strandlilja, Kardemumma och Jasmin och basen består av Cederträ, Olivträ och Mysk.
 
 
 
Vissa dofter går man och sniffar på eller provar på ett antal gånger innan man slår till, denna doft testade jag vid ett tillfälle, blev smått kär i den på en gång men tänkte att jag låter den sitta ett tag och se hur den utvecklas och efter ett par timmar så bestämde jag att den måste jag bara ha. Grön mandarin dominerar starkt vid första sniff och det är nog den som gör att jag älskar den så mycket. Inte så söt utan mer bittersöt på ett fräscht sätt. Om man gillar citrusnoter med karaktär så är denna helt klart värd att spana in! Snygg flaska dessutom, stilren och lyxig :)