Combinal Expert Eye Treatment

 
Denna lilla burk gjorde jag slut på för någon vecka sedan och oj vad den är saknad. Att jag inte köpt en backup beror helt och hållet på att jag har en rad ögoncremer som står på tur efter den här, försöker verkligen använda upp det jag har istället för att köpa om favoriter men ibland går det liksom inte att hålla det. Har redan en favvoögoncreme  från Acasia som även säljer denna, skillnaden på de två är att denna är aningens lättare i konsistensen och har en lite annorlunda teknologi.
 
      
 "Expet Eye Treatment  har utvecklats med innovativ teknik och innehåller en unik sammansättning av ingredienser för att förbättra huden runt ögonområdet. Den banbrytande micro patch tekniknen bildar en osynlig hinna som täcker de känsliga området som en andra hud och ger en behaglig sammetslen känsla.
 
Expert Eye Treatment motverkar rynkor, mörka ringar och spår av trötthet. Formulan innehåller peptider, växtextrakt och sackarider som bidrar till att motverka mörka ringar, piggar upp glåmig hy och ger huden ett lyft så den känns fastare. 

Andra ingredienser är hyaluronsyra, vitamin E, glycerin, schweiziskt risvin (?) som ska stärka upp hudstrukturen och inger fasthet "

 

Jag har verkligen tyckt om den här, den känns verkligen mjuk och behaglig runt ögonen utan att irritera det minsta trots att jag har tendens att lägga ögoncremen väldigt nära ögonen. Då kan de lätt bli lite irriterat- men inte med den här. Formulan är lite mittemellan, inte lätt, inte jättefyllig, ganska så lätt men rik kanske är en bra beskrivning. Den känns väldigt omhändertagande om man kan skriva så. Jag har stramande hud runt ögonen och använder jag en ögoncreme som inte är tillräcklig känns det på en gång. Den här har jag verkligen uppskattat- den har gjort allt. Ger fukt, vård och jämnar ut. Dessutom är burken väldigt fin, som en bonus :)

 

Finns att shoppa här!

 

 

 *pressprov

Kommentera här: