Guldgrönt

Ledig lördag så härligt och vilket mysigt väder det är! Jag är otroligt sugen på att ge mig ut på utflykt med varm choklad och grillla korv någonstans, saknar det från när man va liten! Schlager lördag dessutom och jag har faktiskt sminkat mig lite extra, skepp ó hoj de va ett tag sedan nu. Blev några Fyrinnae pigment som jag bara testat lite smått tidigare och oj vad fina de är! Har lagt Omgwtf och Lucky Charmed på ögonlocket upp mot globlinjen, samt en blandning av de två under halva ögat. I ögonvrån och en bit ut suddades Shrouded in Gold, som highlighter Shinkiriou. På den övre fransraden och som inliner MAC Minted.            

LÉrbolario

Som några av er andra skönhetsbloggerskor har jag också fått möjligheten att testa några hudvårdsprodukter ur de italienska märket LÉrbolarios sortiment som i svergie representeras av företaget Piani. Jag är otroligt glad över att ha fått chansen att prova dessa naturprodukter som är tillverkade av nogrant utvalda råvaror och de testas inte på djur. Förpackningarna är dessutom underbara. Jag har redan provat lite men återkommer med omdömen när jag hunnit prova dem en tid.

                           

                        

Citron-sug!

Vanligen är jag en älskare av varma, aningens tyngre och söta dofter- allt med vanilj exempelvis. Just nu har jag dock ett stort sug efter friska citrusdofter och denna härliga citronskrubb från härliga 100% Pure låter alldeles ljuvlig! Någon som provat den? De va ett tag sedan jag klickade hem något från Eleven och denna kan jag nog inte låta bli...