Zoya Akyra

Akyra är ett otroligt vackert lack med skiftningar i grönblått och små små gnistrande partiklar i turkost. Jag är otroligt förtjust i blågröna nyanser, detta är förtrollande snyggt, påminner mycket om MAC´s fantastiska pigment Teal. Ett lager blir aningens skirt, två lager är okej men tre behövs för den här djupa mörkare blågröna havsfärgen! Alla bilderna är tagna i dagsljus, de två sista under morgonens solstrålar!

Turkoslila med guldkant

Måndagkväll igen och veckans första dag går mot sitt slut..

Idag kände jag för turkosa nyanser, till det lite lila och aningens guld.
Fyrinnaes ShallowSleep på den inre halvan av ögonlocket, MAC´s Teal på den yttre halvan, MUS kajalpenna Violet Storm under ögat dragen uppåt en bit vid sidan av Teal, över Violet Storm suddades Clarins Violet Electric. The Balm´s Overshadow Gold som highlighter, i´d´s True Gold  i den inre ögonvrån och MUS Baltic som inliner.

           

           

Essie Material Girl

Bytte till mig detta vackra lite vampiga lack via PRET-ty´s bytesplats och det är jag väldigt glad för. Nyansen är en blandning av mörkt lila och djupt vinröd, så snyggt! Jag har målat tre lager och det blir en underbar jelly-finish yta, glossigt blank och alldeles ljuvlig. Här har jag använt överlack men detta glänser precis lika fint utan!