L´Artisan Drole De Rose

En fantastisk rosdoft som till en början känns ganska skarp i min näsa och jag tycker den är väldigt speciell. I beskrivningen om Drole De Rose står det "Plockad i en hemlig trädgård " och det stämmer verkligen för när parfymen efter en stund utvecklats på huden är det som att en dörr till den där hemliga trädgården öppnas och fram träder en blommig, varm, pudrig rosdoft med en mjuk symfoni av nyplockade violer. Doften är otroligt feminin och lite drömmande, jag tänker på vita spetsar, tjusiga puderdosor, snirkliga handspeglar och vackra klänningar och trots att det är en tidlös parfym så tycker jag att den andas lite gammaldags romantik.

Drole De Rose sitter kvar väldigt länge på mig och blir ljuvligare och ljuvligare timme efter timme. Jag hade den igår när jag va på bröllop och detta är verkligen en romantisk doft som jag skulle vilja bära den dagen jag ska gifta mig!

Familj: pudrig, blommig
Doftnoter: ros, apelsinblomsvatten, irispuder, viol, anis, mandel, honung, läder

Finns hos COW Parfymeri eller att beställa som miniprov hos till exempel The Perfumed Court

Bloggtema- Nyfiken på..

Veckans bloggtema på PRET-ty står Sublim för och det lyder- Berätta om ett märke eller en produkt som du är nyfiken på att testa och varför!

Jag är ständigt nyfiken på en massa olika produkter och det är alltid lika skoj att bekanta sig med nytt.
Det som lockar mig allra mest just nu är Chagrin Valley´s naturliga handgjorda tvålar, shampokakor och lotionsbars efter att ha läst om dem hos Rocketqueen. Verkar vara underbara produkter med välgörande ingredienser för både kropp, hår och välbefinnande och jag vill bara beställa en hel hög med godsaker att skämma bort mig med i höst och vintermörkret!

Helena Rubinstein Magic Concealer

Denna söndag är det dags för en gemensam recension i PRET-ty nätverket och ämnet är concealers.

Jag har valt att recensera  Helena Rubinsteins Magic Concealer som finns i tre nyanser och jag har 01-Light.
Konsistensen är lätt och silkig och man behöver väldigt liten mängd vilket gör den väldigt dryg. Den ljusar upp mina mörka rödmosiga och blå partier, ger en jämn sammetslen finish och täcker fantastiskt bra trots den tunna konsistensen. Den innehåller även kamomill som är lugnande om man har puffiga ögon.

Jag älskar denna fantastiska tub och kommer absolut att köpa en ny när denna tar slut!
*****
Rekommenderas!