Exuviance Skincaring Foundation jämförelse Gamla & Nya

Jag gillar Exuviance Skincaring Foundation väldigt mycket, den har varit en av mina favoriter sedan nåt år tillbaka. Nu kommer en ny variant från märket som heter Coverblend Skincaring Foundation. Jag har jämfört dem båda och de skiljer sig en del i alla fall på min hy. Nedan är ur mitt perspektiv, vad jag tycker de gör.
 
 
Exuviance Skin Caring Foundation:
 
- ger medel till hög täckning
- ger en sidenmatt finish
- perfekt för en normal till kombinerad hy
- spf 15
 
Exuviance Coverblend Skincaring Foundation
 
- ger en naturlig ljusreflekterande täckning
- finishen känns natuligare och inte lika matt som den gamla
-känn som ett bra val för normal till torr hy
- förbättrad formula utan parabener
- spf 20
 
 Till vänster på bilden är Skincaring i Warm Beige, till höger är Coverblend i Classic Beige.
 
 
Min vinnare bland dessa två är den gamla då jag gillar den sidenmatta finishen som jag tycker att den ger. Den håller även otroligt bra på min blandhy. Båda två är dock riktigt sköna på huden och hudvårdande med hög kvalité. Kommer defenitivt sakna den gamla om den försvinner och överväger att bunkra om nu så är fallet.
 
Nån mer som provat båda och gillar någon lite extra?
 
 

Lavendel

Har alltid haft en smygförälskelse till pastellhår, särskilt då rosa och lila och jag har ett antal gånger haft i rosa färg när jag varit blond men nu va de längesen. Efterssom det är Halloweenhelg nu och vi ska ha Halloweenfest imorgon  kände jag för nån förändring i håret och köpte Revlons Nutri Color Creme i tonen 002  Lavendel. Mitt mål va att få en ljus hint av lilagrå i hela håret, inte nån extremfärg eller så.
 
 
Cremen är rejält kallt mörklila och jag blandade ut med balsam, gjorde en rejält pastellig blandning som slängdes i på torrt hår med verkningstid på ca en kvart och de gjorde inte jättemycket resultat utan jag gjorde om två gånger på fuktigt hår med en rejält mörkare blandning och då blev de bättre. Den pastelliga blandningen är dock suverän att kyla ner gula toner med, tar bra mycket bättre än silverbalsam och blir bra mycket drygare då så lite av denna produkt behövs blandat med en del balsam och vips blir det som en hemmagjord silverinpackning. Men försiktighet för att inte ta för mycket av Revlons för då blir det mer lavendelgrått :)
 
 

Man ser nyansen hyfsat  bra på dessa bilder, på andra bilden har jag uppsatt i bak så endast en lugg på utväxt syns men de va också där mest färg hamnade då jag ville ha de mest lavendel runt ansiktet. Är jättenöjd med färgen :)
 
 
 

Piggelinchock till duschcreme- Decléor Toning Shower & Bath Gel

Sällan jag skulle köpa en dyrare duschcreme än Konsums för en tjuga, denna typ av produkt lägger jag inte pengar på och har aldrig gjort. Men de finns ibland duschcremer som sticker ut som även jag fastnar så pass mycket för att jag känner att den skulle vara värd sitt pris att köpa hem gång på gång. Den här från Decléor tillexempel.
 
 
Kom en mini i den lyxiga  Dagmarbagen och jag fastnade bums, den är helt underbar. Doften är likt en påse fräscha halstabletter typ och man piggar på sig enormt efter en omgång med den här och hur sunkig man än känner sig så får den sinnena att liksom fräscha till sig på alla plan.
 
info från Skincity:
 
Uppfriskande med stimulerande och stärkande effekt. Idealisk för morgontrötta! Med växtessenser från mejram, citron, rosmarin och lavendel samt extrakt av laminaria-alg.

-Ger ett milt skum som rengör skonsamt men effektivt

-Neutraliserar hårt vattens uttorkande effekt

-Verkar upppiggande och uppfriskande på hela kroppen

-Främjar mikrocirkulationen

-Stärkande effekt på huden

 

250 ml kostar 289 kronor och det är klart en något dyrare duschcreme men den är verkligen något extra- outstandning en tidig morgon för en tröttmössa :D

 

 
 
*innehåller affiliateslänkar