The Body Shop Himalyan Charcoal Purifying Glow Mask

 
The Body Shop har nyligen lanserat ett gäng ansiktsmasker och jag fick ett prov på två av dem, bland annat denna! 
 
"Inspirerad från ayurvediska traditioner- En pirrande lermask för oren hud somtar fram en fräsch naturlig lyster. Innehåller fraftfulla ingredienser som träkol av bambu djuprengör och tar bort överflödig olja, blad av grönt te innehåller antioxidanter och katekiner som exfolierar huden. Tee tree-olja ger en klarare hud. Den är 100% vegansk, djurenrengör, rensar och förfinar porer"
 
 
 

Den påminner extremt mycket om Glamglow, älskar man den, ja då älskar man de här! River bra och lämnar efter sig ett strålande rent o lent ansikte- perfekt när man känner sig sunkig och grå eller när orenheterna anfaller. Finns inte så mycket mer att säga, i love it!

 

Filorga Hydra Hyal Serum

 
Har hittils inte blivit besviken på något jag testat från Filorga, Time Filler cremen är amazing och Time Filler Eyes likaså. Har även testat nattcremen Sleep & Peel som jag gillar skaprpt. Senaste köpet blev detta serum, Hydra Hyal. 
 
"Ett intensivt återfuktande serum/koncentrat, med 4 olika hyaluronsyror för en komplett fuktgivande behandling. Huden blir återfuktad på ytan och på djupet, får ökad volym samt verkar utjämnande på fina linjer"
 
 
 
 
Jag ville ha ett intensivt fuktgivande serum som kunde användas även under ögonen och det kan man med det här. Det är jättehärligt att klappa under ögat (och i hela ansiktet med för den delen) innan den vanliga ögoncremen och det plumpar ögonkontur och ansikte väl och känns otroligt härligt i konsistensen när man lägger det på huden. Lite segt geleigt men väldigt tunt. Går in snabbt och funkar väl ihop med mina övriga produkter, dessutom extremt drygt.
 
Flaskan kommer med smart pipett som man pumpar upp lite produkt i med några tryck ovanifrån, sedan kan man dosera önskad mängd med bra kontroll utan att råka ta för mycket. Vissa serum som annars är i pumpflaska bara sprutar ut och iallafall jag är expert på att överdosera, men ingen riska med den här alltså!
 
30 ml går loss på 595:- men väl investerade kronor särskilt nu när höst och vinter är på ingång och man vill addera lite extra fukt och plump för att hålla huden i fas.
 
 

Paco Rabanne Lady Million Privé

 
Det här är en i högen av mina absoluta favoritdofter just nu! Tar den tillochmed på handlederna när jag ska gå och sova, det är faktiskt något nytt jag börjat med- kanske slösaktigt attt ösa på sig parfym vid sänggåendet men det är alltid mysigt med parfym och just lite varmare noter gör sig väldigt bra mörka höstkvällar, precis som sliskigare gourmanddofter är perfekt när man är lite deppig eller sugen på kakor... :)
 
 
 
Detta är en ny version av den vanliga guldiga Lady Million, noterna öppnas av apelsinblom och träiga toner, hjärtat består av hallon, helitrop och vanilj, och i den varma basen som jag älskar finns honung, kakao och patchouli. Till en början fruktig doft som utvecklas till en varm men mild och en ganska snäll orientalisk doft som stannar länge på min hud. Flaskan är dessutom jättefin, som en guldig diamant!