Två REN favoriter!

Grå höst, grå hud, då vill jag ha exfolierande lysterprodukter och det är dessa. Doftar dessutom supergott åt apelsinhållet och jag älskar citrusdofter på produkter, de förhöjer hela proceduren.
 
Micro Polish Cleanser är en dubbelverkande produkt som rengör på djupet samtidigt som den exfolierar. Bioaktiva ingredienser är glykolsyra, papaya och amber microbeads (vad det nu är) och rekommenderad användning är två-tre gånger/ vecka.  Regelbunden användning minskar porstorleken, reducerar fina linjer och ger huden ny energi.
 
Glycolactic Radiance Renewal Mask har jag skrivit om här och den är verkligen härlig att använda- effektiv men ändå inte "för" mycket och jag tror även de med en känslig hy kan gilla denna.
 
REN är bioaktiv högteknologisk hudvård från England, baserad 100% naturliga ingredienser. Jag har inte provat jättemycket från märket men de jag hittils haft gillar jag väldigt mycket. Rekommenderar verkligen dessa två!
 
Micro Polish Cleanser kostar 299:- och Radiance Renweal Mask 449:- hos Hudoteket
 
 
 

Peter Thomas Roth- Lashes To Die For

Har varit på jakt efter den perfekta mascaran till vettigt pris och nu tror jag att jag har hittat den! Gillade ju Clarins Be Long  men denna vinner loppet ändå på grund av borsten. Ääääälskar borsten!
Såhär beskrivs den hos Skincity:
 
En “måste-ha” behandlande maskara som mjukar upp och näringsger fransarna samtidigt som det ger en “to die for” volym och längd och en naturlig böj. Den här vitaminrika formulan penetrerar ner i varje frans för att hjälpa att återuppbygga fransen och förebygga fuktighetsbrist. Mjuk, flexibel borst skapar perfekt definierade klumpfria fransar. Vårdar och näringsger fransarna för ett hälsosamt helhetsintryck. Speciellt framtagen för att skydda och framhäva varje frans, den här maskaran hjälper fransarna att se längre, tjockare och fylligare ut, utan att klumpa sig, kladda eller flagna. Snabbtorkande, kladd och klumpfri, och långvarig vattenresistent formel. Unik borste som har två specialområden för att förstärka volym, längd och följa fransens naturliga krökning
 
 
De absolut första jag gillar med denna är att den inte är blöt och slaskig som nyöppnad och får fransarna att dala trots ihärdig fransböj innan applicering. För de händer mig väldigt ofta då jag har långa men tunna fransar. Borsten är en dröm att jobba med, de är lätt att komma åt överallt, den går att bygga lager för woop woop effekt och den ger fin separation utan klumpar och kladd och den sitter där den ska. Till ett ca pris på 239:- tycker jag den klår överväldigande många då många budgetmärkens mascaror stiger upp närmare 200 kronorsribban och då är priset på denna väldigt bra för vad den är. Ny favorit!