Makeup 160422

 
Sminkning från förra fredagen. Bara enkelt, MAC´s Blush Harmony på ögon och kinder, Lime Crimes lösa skugga Nymph i vrån och  La Favourite läppstiftet från Chanél. Så härlig vårfärg, korallig men ser nästan rosa ut på vissa bilder (den här tex.), matt finish och bara ursnyggt! Rosa hår och BUS på det, livar upp de grå vädret. Kan verkligen nästan börja grina när det snöar just nu. Samma visa varje år, april är april men i alla fall. De rosa i håret har för den delen gått ur vid det här laget och lika bra det för jag har ändå tröttnat för den här gången :)
 
 
 
 
 

Guldlyster

 
Denna lilla fining impulsshoppade jag igår, ett "Face Illuminating Powder " i nyansen Wild Gold, verkar komma tillsammans med L Óreáls bronzerkollektion. Galet snygg i dosan (som är i ögonskuggssize), man vill knappt använda den. Påminner jättemycket i utseende om MAC Whisper Of Guilt (kanske aningens guldigare) som jag ville ha för några år sedan samt även en dupe till den som kom från Kiko (ögonskugga). Det blev tyvärr aldrig någon av de två, men denna känns ändå rätt lik och highlighters i just den här nyansen och att den är så snygg i dosan går för mig bara inte att låta bli. Inte när de är bra pris heller, 99 kronor känns ju rätt lagom för just impulsköp för min del :D
 
 
 
 
Fin va ?
 
 

Filorga Time-Filler Créme Absolue Wrinkles Correrction Creme

 
Franska märket Filorga tog de lite tid innan jag fick upp ögonen för men efter att fått höra så otroligt många fina ord om produkterna både här och där kunde jag inte längre låta bli att shoppa på mig lite.
 
Filorgas hudvård erbjuder effektiva anti-age lösningar och innehåller samma ingredienser och koncentration som man använder inom den estetiska medicinen (hyaluronsyra, NCTF och glykolsyra).
 
Målgruppen för Filorga är de som vill ha synliga resultat-  det utlovas ganska mycket med andra ord men som jag skrev ovan så har märket fått riktigt bra odömen och jag har nog pratat med minst fyra-fem kvinnor 40 + som hyllat produkterna rejält.
 
Jag började med att testa Time-Filler Absolue Wrinkles Correction Creme som är en anti-age creme som minimerar alla typer av rynkor. Rynkor från stress, fina linjer och torrhetslinjer. Ultrakorrigerar och minimerar uppkomsten av nya rynkor.
 
 
 
 
Krämen kommer i en STOR ganska otymplig men väldigt snygg burk så spatel är ett måste. Kollar mycket på designen på förpackningar och Filorga har ganska många stora något klumpiga  förpackningar men de känns lyxiga och är galet snygga. Svartvitt och stilrent gillar jag. Även om det bara ska stå i ett skåp :) Krämen är otroligt fyllig men samtidigt väldigt lätt på samma gång och den går in snabbt efter applicering. Jag tycker det är jättesvårt att bedöma effekten på huruvida den minska linjer, de linjer jag hittils har i ansiktet förutom de vid näsa till mun som markerat mina kinder sedan barnsben är två extremt tunna som knappt syns i pannan och de är redan nästan osynliga om man inte stirrar på dem nära så jag går istället på känslan av den här.
 
Många cremer applicerar man och känner ingen egentlig effekt av mer än att de är behagliga på- men den här reagerade jag redan efter första appliceringen att man blev så mjuk! Huden så slät, fyllig och len. Denna kan användas både morgon och kväll, jag har mest haft den som dagcreme och undefär varannan natt då jag kör en retinolbaserad kräm de andra nätterna. Funkar riktigt bra. Gillar verkligen den här och kommer säkerligen bli fler av den. Har även två serum från märket, de ena började jag med idag och sedan använder jag även en av ögoncremerna som även den åkt upp i toppen av favoriter. Blir mer Filorga här framöver, gillar produkterna rejält!