Den tog slut- Acasia Clean Cleanser

 

Först ut att skrivas om från Acasias hudvårdsserie är rengöringen Clean Cleanser. Jag har en hel hög med rengöringar i skåpet och att en tar slut betyder att den är bra, normalt sätt har jag slattar överallt men denna användes till sista droppen. Man sträcker sig liksom automatiskt efter sin favorit och denna blev snabbt en sådan.

 

"Den beskrivs som en effektiv silkesmjuk rengöringsmjölk som på ett skonsamt sätt avlägsnar makup och orenheter. Efter rengöring lämnar den huden ren, len med ny fin lyster. Innehåller glycerin, rapsolja, provitamin B5, E-Vitamin och nyponfröolja och passar alla hudtyper"

 

 

För det första doftar den himmelskt, älskar hudvård med god doft och denna doftar verkligen jättegott, men ändå milt. Den är precis som beskrivet, mjuk och len, behaglig att massera in och rengör väl på ett effektivt sätt utan att man känner sig stram efteråt. Bara lent och skönt på huden, precis som jag vill ha det. Har man mycket makeup typ foundation och puder kan man bara massera in den två ggr som dubbelrengöring alternativt köra preclenase med en olja eller ett micellärt vatten efteråt. De enda jag inte riktigt kom överens med, som egentligen är en petitess- är att mjölken, som är ganska tunn och fin rann aningens för lätt ur tuben och jag hade en tendens att överdosera pga. det och därför tog den såklart kanske slut liite fortare än jag tänkt mig. Men jag tyckte så mycket om den och kommer, så snart jag gjort slut på min rengöringshög härhemma garanterat köpa mig en ny tub. 

 100 ml kostar 295:- här 

 

*pressprov

 

Kommentera här: