Palina- Magic CC Cream

 
När jag va på DB Expot fick jag för första gången stifta bekantskap med märket Palina som jag hittils endast sett mycket om på bland annat sociala medier.
 
"Grundaren till märket är Makeup-Artisen Lina Ivarsson som med sina 14 års erfarenhet inom branchen och brinnande intresse för hudhälsa ville ha produkter med de bästa sminkegenskaperna och hudvänliga ingredienser, då skapade hon Palina! Alla makeup från märket är fria från mineraloljor, alkohol och tilltäppande ingredienser. De är istället berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. Produkterna är inte testade på djur och framställda på ett etiskt sätt"
 
Makeupen har som sagt funnits ett tag och jag fick med mig hem en Magic CC-cream för att prova.
 
 
"Magic CC Cream har en lätt konsistens men med hög täckningsförmåga och håller huden mjuk och återfuktad samtidigt som den jämnar ut i ett enda svep. Den unika pigmentblandningen produceras med hjälp av ytbehandlande pigment för att ge en perfekt spridning och  binda sig med huden på ett varaktigt sätt. Den skyddar även  huden mot åldrande med Spf 20 och sina fuktgivande egenskaper samt antioxidanter som minskar effekterna av oxidativ stress. Ger en naturlig matt finish och sitter bra hela dagen"
 
 
Finns i sex nyanser och jag har provat nyansen Paris som är för en medium hud med varm underton, eller en sådan hy som är ljusare på vintern men har mer färg vår och sommar. Jag hade Brun-Utan-Sol på mig när jag provade ut färgen men den är perfekt, gyllene och jättefin på mig även när jag blir lite ljusare då den trots sin fantstiska täckgrad ändå blir ganska naturlig på huden. Väldigt lättapplicerad och finishen blir precis lagom sidenmatt, har jag den till vardags är den perfekt som den är utan puder då jag vill ha de naturligt, men ska jag ha lite "mer" makeup lägger jag puder ovanpå för ännu mattare effekt samt bättre hållbarhet. 
 
 
Magic CC-Cream i nyansen Paris
 
Är jättesugen att testa mer makeup från märket då jag verkligen tycker om den här, Palina släpper ju även hudvård som jag smått börjat testa härhemma, peelingen är redan en favorit, kommer mer om dessa framöver!
 
Produkterna finns att köpa bland annat på hemsidan
 
 
 
 
 
*pressprov
1 Mona Lindström:

skriven

Roli
gt att läsa vad du tycker om Palina CC Cream. Jag gillar den mycket då den blir så naturligt fin men ändå så täckande på huden. Palina Veil puder kan man inte leva utan så den måste du testa.
Hälsningar Mona

Kommentera här: