H&M Metallic Lipcolour Burnished Bronze

 
Va in på H&M häromdagen för att kika på kläder, såklart va jag även tvungen att spana på skönhetsavdelningen och fann dessa som jag tror precis hade kommit upp. Läppstift i metalliska nyanser, riktigt snygga! Vanligen gillar jag mest matta stift men har helt plötsligt fått för mig att jag vill ha ett brunaktigt skimrigt och här fanns ett som jag fastnade för.
 
 
 
 
Burnished Bronze är jättesnygg i sig själv men ovanpå en penna i kallare ton blir det den perfekta mörkare höstfärgen. Sitter riktigt bra gör det också, på en hel dag bättrade jag endast på efter lunch. Minns inte hur många nyanser som fanns men de kostade iallafall 99 kr, som hittat :)
 
 
1 Donnachic :

skriven

Så galet snyggt på dig! Jag hade i princip enbart brunt i mitt smink på 90-talet,och nu börjar det kännas hetare och ännu snyggare än då!
Ha en fin helg Linda! Kram, Lotta

Svar: Tack söta, haha jaaa jag älskar brunt smink, 90-talet rocks :D Hoppas du får en fin vecka <3 Stor kram till dig Lotta!
bettielis beauty

2 Lena:

skriven

Nice. Gillar skarpt HMs nya läppstift. Otroligt prisvärda. Färgen påminner om UDs Conspiracy som jag blev ägare av för en tid sen. /Lena, Ninnis Beautycorner på FB

Svar: Har ff inte provat UD´s läppstift, kanske hög tid att göra det :)
bettielis beauty

Kommentera här: