Giorgio Armani Eye Tint

 
Blev för något år sedan väldigt förtjust i Armanis Luminous Silk Foundation men den är hittils det enda jag testat från märket. Har varit sugen att prova mer men det är ju inte helt lättillgängligt om man vill testa färger och så vidare, vill man klicka hem det från webben finns det i Kicks webbshop
 
Häromdagen va jag på en utbildning och hade tur att vinna en Armaniprodukt i en liten tävling och det blev detta Eye Tint. Visste inte så myckt om dem men efter lite googlande har jag förstått att dessa är riktiga guldklimpar, och jag förstår nu varför. 
 
Eye Tints kommer i hylsa med applikator, har en lätt konsistens som lägger sig som en tunn slöja över locket. Innehåller fina pärlemorpartiklar och finns i många färger som ger skimrande, matta, metalliska eller sidenaktiga resultat som ska hålla dagen lång utan att creasa och lägga sig i veck.
 
 
 
 
Färgen jag har heter Taupe Smoke (19) och ingår i den nya kollektionen Smoky Nudes som finns i sex neutrala och matta nyanser. Testade den igår morse, duttade ut lite med applikatorn och tonade ut med fingrarna, blendade även med en fluffig pensel och det blir otroligt jämnt och fint, så enkel att jobba med. Satt från 7.30 på morgonen till 20.30 på kvällen utan att rubba sig alls, ren perfektion. Har kikat på resten av färgerna på nätet och är så sugen att klicka hem en hel hög, de ligger dock på 360 kr styck så får ta och bromsa mig lite tyvärr men dessa är verkligen så värda att kolla in- underbara!
 
 
 
 

Kommentera här: