Shiseido IBUKI Sleeping Mask

 
Sovmasker måste ha blivit senaste årens grej, tycker de kommer i vart och vartannat märke, även flera av budgetmärkena har numera sin egen version. Min senaste är från Shiseido. Detta är första produkten jag provar från märket och jag är otroligt sugen på mer.
 
IBUKI Sleeping Mask är en fuktmask som appliceras på kvällen innan man hoppar i säng. Den tillför maximalt med fukt och reparerar huden över natten medans man sover. Innehåller inkapslad vitamin C och E, en vitaminbomb helt enkelt! Masken har en lugn doft av viol. Den kan användas som sista steget i hudvårdsrutinen, dvs. man kan lägga på den över sitt vanliga serum och nattcreme men den kan också användas i sig själv efter rengöring.
 
 
 
 
Konsistensen är så mysig, som dallrande gelé typ :). Känns otroligt fuktigivande och skön, nästan lite kylande på huden och absolut inte "för mycket" så denna passar nog verkligen alla hudtyper även den fetaste. Absorberas fort och jag brukar ibland lägga på ett lager efter att jag tvättat ansiktet sedan öser jag på mer innan jag lägger mig. Doftar milt, fräscht och behagligt. Man ser små vita prickar i gelén och de ser aningens weird ut men de är de inkapslade vitaminerna som man masserar upp vid användning. Så härlig!
 
80 ml kostar ca 450 kronor vilket jag tycker är ett bra pris för en sådan lyxig och härlig sovmask, absolut värd att spana in!
 
 

Kommentera här: