Vita Liberata Self Tanning Anti Age Serum

 
I början av sommaren kom detta serum hem till mig från Vita Liberata. Ett serum som ger en varaktig gyllene subtil lyster som går att kombinera med ens befintliga hudvård.
 
Ett ljuvligt brun-utan-sol serum för ansiktet med anti-age egenskaper. Ger en solkysst look med naturlig finish. Serumet är berikat med anti-ege ingredienser som hjälper till att att ge huden en fastare känsla, reducerar vid regelbunden användning fina linjer och rynkor.
 
 
 
 
 
 
Serumet innehåller en unik kombination av ros, gurka och peptider som hjälper till att återställa hudens naturliga utstrålning. Återfuktande extrakt balanserar fuktnivåerna, lugnande extrakt ger en sammetslen hud med HyH20 teknologi som ger anti-age förmåner och kompletterar ens nuvarande hudvårdsrutin. Balanserade DHA nivåer gör att man kan välja nyans på sin solbränna, man väljer 1-3 droppar till den befintliga hudvården, tex i serum eller ansiktscreme, vill man ha intensivare resultat appliceras serumet dirkekt på huden. Passar alla hudtyper och täpper inte till porerna.
 
Fri från parabener, sulfater & ftalater
 
 
 
 
När det gäller BUS för ansiktet så är ju just dessa serum som man tillsätter den befintliga hudvården väldigt lättanvända då egentligen inget extra steg i hudvårdsrutinen behövs. Droppar man i sin dag eller nattcreme blir det som så smidigt och samtidigt känns det drygt. Serumet är enkelt att applicera, flaskan är smidig och dessutom väldigt fin. Huden blir verkligen silkeslen efter användning och efter en tid får man en lätt solkysst glow som kommer inifrån,väldigt naturligt. Den tar ett litet tag att bygga upp men vill man ha snabbare resultat, applicera direkt på huden och ta nån extra droppe. En sådan här produkt använder jag gärna året om och den är perfekt att förlänga sommarkänslan i ansiktet med :)
 
 
*pressprov

Kommentera här: