Eyeliner

Jag har aldrig och då menar jag verkligen aldrig trivts i eyeliner. Vet verkligen inte varför, tycker det är så snyggt på andra men på mig själv icke. Men nu, närmare 40 års ålder, så har jag faktiskt börja tyckt att de känna mig ok med att knalla runt i det och då måste man såklart hitta en bra. Har haft ett gäng genom åren men de flesta hinner torka ihop innan jag ens hunnit använda en fjärdedel p.g.a att jag typ aldrig är eyelinersugen. De flesta eyeliners sitter tyvärr inte särskilt bra om de nu är så att ett öga råkar rinna, de svärtar av sig och så vidare. Finns undantag men tycker ändå det är få som håller måttet. Gelliners gillar jag dock och måste tipsa om Maybellines i burk, fantastiskt enkel att jobba med, billig och sitter som berget- tills man vill ha bort den. Att lita på med andra ord :)
 
 
Någon vinge vill jag dessvärre inte ha, håller mig till markeringen längs ögat endast. Har en fasa för att råka gnugga mig i ytterkanten och paja vingen annars :P
 
 
Som sagt, vill man ha en billig och BRA eyeliner som sitter på plats, kolla in den här. Kommer med dubbelsidig applikator som faktiskt är riktigt bra att applicera med! Budgetkap :)
 
 

Kommentera här: