Apoliva Makeup

Apoliva har hottat upp sin makeuplinje och detta är faktiskt första gången jag testar något från märket. Vi fick bekanta oss med grejerna på Daisy Beauty-Expot och jag gillade verkligen deras monter, så himla snyggt, stilrent och inbjudande. De nya förpackningarna tilltalar mig, gillar de svarta förpackningarna som känns enkla, stilrena men ändå lite lyxiga på samma gång.
 
Apolivas monter på Expot, så himla fint!
 
 
Jag fick med mig hem lite smått o gott att prova,  foundation, puder, rouge, mascara, läppstift, skuggpalett och en brynpenna.
 
 
 
Det tar sin tid att testa sig igenom alla grejer härhemma nu men har hittat några favoriter bland dessa redan! Läppstiftet först och främst, de va faktiskt de första jag dök på när jag kollade in produkterna på expot. Färgen är en sådan där typisk beigebrun nude åt de lite svalare hållet, denna heter 02.Beige. Skuggpaletten gillar jag också mycket, en riktigt bra vardagspalett med matta fina skuggor. Den finns vad jag förstått i två uppsättningar, en lite varmare och en lite kallare. Denna är den varma och heter 01. Beige-Brun. Skuggorna är neutralare åt den varmare skalan. En tredje favorit är rouget, mitt heter 01. Beige och är en varmare persikoton.
 
Ovan är det den ljusaste skuggan i paletten 01.Beige-Brun följt av brynpennan Ljusbrun och läppstiftet 02.Beige
 
Från vänster skugga två, tre, fyra och fem i paletten. Pigmenteringen är god, bra tryck i den mörkaste!
 
Blush 01. Beige, en dov och fin persikobeige ton, matt men ändå med viss lyster, superfin!
 
 
Som sagt, bra, enkla produkter i fina förpackningar! De enda jag tycker är lite weird är namnen på grejerna- jag är en sådan som uppskattar fina/roliga namn på smink, kanske lite mer fantasi än ett nummer och basic-namn som beige, pink osv men det är ju bara ytterligheter och inget som egentligen är något att haka upp sig på. Men efterssom jag är en sådan nörd som faktiskt kan köpa en produkt enbart för namnet (de har hänt några gånger...!) så om ja måste inflika på något så är det väl det.  Väl värda att spanas in hos Apoteket :)
 
 
 
 
 
**pressprov