Akademikliniken Pure Radience Cleanser & Pure Berry Toner

 
Akademikliniken är för många just ett ett känt ställe för skönhetsoperationer och allt som hör ämnet därtill och de hör väl till en av de främsta klinikerna dessutom. Många kanske inte vet att de även har hudvårdsprodukter. Jag har haft lite koll på dem sedan nåt tag tillbaka men aldrig kommit mig för att testa något- förrän nu. I deras fina goodiebag från Daisy Beauty Expot fanns dessa två samt en CC-Cream.
 
 
Pure Radience Cleanser
En lätt exfolierande rengöringsgel för alla hudtyper som innehåller AHA syror och enzymer som skonsamt och effektivt avslägnar alla spår av orenheter/makeup. Innehåller botaniska extrakt av äpple, aloe vera och lakritsrot som ger extra fukt och skyddande vitaminer och mineraler. Huden får mer lyster och bibehållen fuktbalans samtidigt som ytstrukturen känns jämnare och mer förfinad.
 
Aktiva Ingredienser:
 
-Glykolsyra/Mjölksyra/Enzymer
-Äpple, Hallon & Lakritsrot
-Aloevera
 
Denna doftar för de första väldigt gott och det är en riktigt bra lätt löddrande rengöring som känns effektiv men ändå mild och tvättar rent utan stram känsla. Jag gillar!
 
Pure Berry Toner
En åtefuktande och uppfräschande ansiktsmist innehållandes extrakt av tranbär, hallon och granatäpple som tillför fukt, lyster och skyddar huden mot uttorkning. En hög koncentration av antioxidanter och peptider skyddar genom att motverka angrepp av fria radikaler. Ger en optimal fuktbalans och doftar friskt av hallon. Kan användas morgon och kväll eller närhelst man vill under dagen, även över makeup.
 
Aktiva Ingredienser
 
-Hallon & Tranbär
- Granatäpple, Vitamin C och peptider
-Glucoosamin och Sodium PCA
 
Den här blev favorit direkt, är smått kär i doften plus att allt med doft av hallon får mig på fall. Yum Yum! Superskön att ha som mist efter den vanliga rengöringen men jag kör den mer som avslutning över makeup eller  bara sådär ändå för att den känns så fräsch och god. Fukt och väldoft, inte dumt!
 
Dessa finns att köpa som kit i prova-på-storlek (och fullsize också såklart) i deras egen Webbshop > här
 
 
 
*pressprov
 

Kommentera här: