Daisy Beauty Expo 2015

Igår tog jag tåget till Stockholm för att gå på Daisy Beautys Expo 2015. Ett stor beautymässa för inbjudna bloggare och skönhetsskribenter, branchexperter, journalister, företag och press. Eventet hölls på Lundqvist&Lindqvist Tändstickpalatset centralt i Stockholm. Det startade klockan 8.00 med frukost  och sen bar det av med en rad intressanta föreläsningar under dagen och däremellan minlgade man runt för att kika på alla företag som var där med sina produkter och socialiserade sig med alla trevliga människor. Det bjuds på lyxig lunch och kaffe hann jag med ett antal koppar under dagens gång.
Jag är totalt överväldigad och imponerad av hur fantatiskt eventet var ordnat in i minsta detalj. Som att vandra runt i skönhetshimlen i någon slags eufori och mitt i allt glömde jag nästan ta kort på allt jag ville memorera men fick ihop en del iallafall. Det va skönhetsnörderi på hög nivå- så mycket ett kika på och massor av märken jag tidigare inte bekantat mig med. Man kunde få manikyr, håret stylat, make-up lagd, handmassage och huden scannad. Flera spännande produktnyheter presenterades. Med mig hem fick jag en hel del kunskap från föreläsningarna, stor nyfikenhet på nya produktlanseringar, en stor dos glädje av alla trevliga människor jag mött och en gigantisk hög med presspåsar fyllda av spännande produkter som ska testas framöver. Tack Kicki Norman och ALLA inblandade för en fantastisk dag!

 
1 Ann-Sofie/Colour it:

skriven

Ni verkar haft det superbra, ledsen att jag inte kunde vara med denna gång. Men det var såklart viktigt att vara med på min examen. Men vi får hoppas att det blir fler sådana events....:-)

Svar: Stort grattis till din examen, såklart den går före. Men hade varit härligt att träffa dig, du verkar vara en sådan fin person <3 Kram
bettieli

2 Naturligtvisnaturligt/Eyla:

skriven

Det var verkligen roligt att träffas Linda och hoppas att det inte tar lång tid tills vi ses igen! Det var verkligen en helt fantastisk dag!!! :D Jag vill göra om det nu :D

Svar: Tack detsamma fina du <3 Hoppas vi ses snart igen. Det va verkligen jätteroligt. Kram
bettieli

Kommentera här: