Nyfiken på-Olaplex

Hörde om en ny grej på hårfronten vid namn Olaplex som OM den fungerar lär göra stora skillnader!  Olaplex är en frisörprodukt som flyttar rejält på gränserna om vad som är möjligt i behandlingar av ett hår och framförallt- utan att  tänja på dess kvalité. Om man tillexempel vill ljusa upp håret så ska de inte behöva ta någon skada utan snarare tvärsom. Låter ju nästan för bra för att vara sant.
 
Olaplex gör att hårets interna bindningar återskapas och förstörda bindningar nyskapas. Produkten kan användas i behandlingar som färg och blekning, de kan göras som en separat egen behandling enbart för att stärka håret och ett strukturskadat svagt hår kan därför förbehandlas med detta innan en eventuell blekning för att byggas upp innan. Allt för ett starkare friskare hår helt enkelt. Wow!
 
Jag kommer prova det här, är sjukt nyfiken! De låter i mina öron fantastiskt speciellt för oss som färgar och misshandlar håret gång på gång. Har planer på att bli något ljusare till vår och sommar och den här produkten låter ju som en räddning i den processen. Spännande grejer onekligen. Mer info finns här och även en lista på salonger som tagit in det :)
 
 
1 Donnachic :

skriven

Jag är extreeeemt intresserad av denna produkt, så jag ska göra allt för att kunna komma med på presentationen av denna inne i city om någon vecka! Vill veta allt!! :)

Svar: Do it, de fungerar!!!!
bettielis beauty

2 Ida:

skriven

Berätta gärna sen när du provat :D

Svar: Självklart :)
bettielis beauty

Kommentera här: